Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave, cei mai multi din toata UE, iar locuri in spitale nu mai sunt

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave, cei mai multi din toata UE, iar locuri in spitale nu mai sunt

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai sunt locuri in spitale iar noile victime vor fi transferate in strainatate. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave! Nu mai sunt locuri in spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai su.

Ministrul Sanatatii: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave. Nu mai sunt locuri in spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai su.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost noaptea trecuta in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia. Ce a gasit acolo

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost in noaptea de marti spre miercuri in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia si s-a declarat multumita de conditiile gasite acolo. Managerul unitatii.

Antoneta Ionita (PNL): Cristian Grosu da dovata de o lipsa crasa de umanitate fata de pacienti. Solicit ministrului Sorina Pintea sa-l demita de urgenta

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, a transmis luni un mesaj catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in care ii cere sa-l demita pe secretarul de stat in cadrul ministerului Sanatatii Cristian Grasu, acuzandu-l ca nu este interesat de soarta pacientilor si ca da dovata de lipsa de umanitate.

Ministrul Sanatii, Sorina Pintea, despre situatia spitalelor din Romania: Promisiunile mele vor deveni certitudine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca inca nu a gasit vinovatul pentru cazul fetei cu rani grave care a fost plimbata degeaba cu un elicopter cateva zeci de ore, din cauza balbelor autoritatilor.

Sorina Pintea: Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi au fost aprobati de catre Consiliul Interministerial, anunta Ministerul Sanatatii. Spitalul ar urma sa aiba 850 de paturi in regim de spitalizare continua si 40 paturi pentru spitalizare de zi. Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, noi vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis, afirma ministrul Sorina Pintea.

Vizita inopinata a ministrului Sanatatii la spitalul orasenesc Sinaia. Ce a decis Sorina Pintea

Ministrul Sorina Pintea a facut din nou o vizita inopinata la un spital din Prahova. De data aceasta a ajuns in miez de noapte la Spitalul Orasenesc Sinaia. Concluziile au fost cu totul altele decat cele de la Spitalul Judetean de Urgenta, unde vizita ministrului s-a lasat cu demisii ale directorilor.

SORINA PINTEA: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, a declarat ieri, la Brasov, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ea adaugand ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a premia spitalele, conform Agerpres.

Iohannis, atacuri dure la adresa ministrului Sanatatii: de ce o acuza pe Sorina Pintea

Presedintele Klaus Iohannis a iesit cu un atac dur la adresa PSD si, in special, la adresa ministrului Sanatatii. Seful statului a reclamat reformele din sanatate, care bat pasul pe loc. ACTUALIZARE: Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, intr-o interventie la Antena 3, ca [] .

Sorina Pintea: Sunt semnate si finalizate contractele de fezabilitate pentru cele patru centre de mari arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca s-au semnat si finalizat contractele de fezabilitate pentru cele patru centre de mari arsi. in acest moment, avem s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )