Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sorina Pintea spune ca autoritatile fac verificari la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea:Daca se constata inadvertente, urmeaza plangerea penala

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea spune ca autoritatile fac verificari la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea:Daca se constata inadvertente, urmeaza plangerea penala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, sambata, ca autoritatile fac verificari la Spitalul Judetean Valcea dupa ce un copil in varsta de un an si jumatate, diagnosticat initial cu laringita, a fost transferat in coma la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, iar parintii acestuia acuza medicii de neglijenta. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, despre cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: E destul de ciudat

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Dambovita fac joi verificari in cazul bebelusului care a decedat la Spitalul Judetean din Targoviste, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Inspector.

Sorina Pintea despre copilul n moarte cerebrala a carui familie acuza medicii de malpraxis: Nu s-au respectat protocoalele de transfer si procedurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in cazul copilului din Valcea care a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, a carui familie acuza medicii valceni de malpraxis, nu s-au respectat intocmai protocoalele de transfer si procedurile. La Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea a fost declansata o ancheta, mai spune Sorina Pintea.

Sorina Pintea despre medicii rezidenti din Craiova care si platesc masa: 10 lei de doua ori pe luna nu e mult

Medicii rezidenti nu au masa asigurata, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca salariul acestora este incadrat intre 2. 500 si 6. 000 de lei, iar achitarea contravalorii de 10 lei de doua ori pe luna nu reprezinta un efort financiar mare in aceste conditii, spune ministrul.

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul, sustine Sorina Pintea, ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa si plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in acest moment nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul. Ministrul Sanatatii a fost tinta unui val de critici in noiembrie anul trecut, cand a declarat ca Ne gandim la un act aditional la contractul de munca pe care fiecare rezident il are cu spitalele . ) Ne gandim la o modalitate de a-i face sa stea un anumit numar de ani in tara.

4 oameni au murit din cauza gripei. Sorina Pintea: Ne asteptam la o circulatie mai intensa a virusului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca patru decese cauzate de virusul gripal s-au inregistrat in acest sezon in Romania, adaugand ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie, dar se asteapta o circulatie mai intensa a acestui virus pe parcursul lunii februarie.

Spitalul Judetean Suceava a primit aproape zece milioane de euro de la Comisia Europeana pentru lucrari deja executate

Spitalul Judetean Suceava a primit aproape 10 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru lucrari executate in ultimii ani din bugetul propriu. Banii primiti vor fi reinvestiti. Spitalul va continua lucrarile la noul Ambulatoriu Integrat si va infiinta un Compartiment de Chirurgie Plastica.

Autoritatile fac apel la toti romanii: Nu va tratati singuri cu antibiotice si mergeti la medic!

Inca un barbat a fost ucis de gripa, iar bilantul negru a ajuns la cinci victime in doar cateva zile. De aceast data, este vorba despre un pacient de 70 de ani, din Mures. Autoritatile fac apel la toti.

Valcea: Protest la Spitalul Judetean dupa ce un copil a intrat in coma / Ministrul Pintea: in primul rand, in calitate de mama, as dori sa-mi cer scuze

Peste 70 de persoane au protestat, sambata, in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, dupa ce un copil de un an internat la aceasta unitate medicala a ajuns la Bucuresti in moarte.

VIDEO Protest la Spitalul Judetean din Vlcea, dupa ce un bebelus internat o zi la sectia de Pediatrie a ajuns n coma la Bucuresti

Peste 100 de persoane au protestat, sambata dimineata, in fata Spitalului Judetean din Valcea, dupa ce un bebelus internat cu febra la sectia de pediatrie a unitatii a ajuns in coma la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, relateaza gazetavalceana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )