Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vaduva lui Kobe Bryant, complet distrusa dupa ce si-a pierdut sotul si fiica. Imaginea facuta publica e sfasietoare!

Antena3 Antena3,
Vaduva lui Kobe Bryant, complet distrusa dupa ce si-a pierdut sotul si fiica. Imaginea facuta publica e sfasietoare!

Sotia legendarului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminica intr-un accident de elicopter, impreuna cu fiica sa, a postat un mesaj emotionant pe Instagram, in care le multumeste milioanelor de oameni care i-au fost alaturi in zilele care au urmat tragediei. continuă pe Antena3

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Sotia lui Kobe Bryant, primele declaratii dupa moartea legendarului baschetbalist si a fiicei lor: Nu sunt cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Este imposibil sa ne imaginam viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a avut o prima reactie in urma tragediei aviatice in care au murit legendarul baschetbalist si fiica lor, Gianna, in varsta de 13 ani. intr-un mesaj publicat pe Instagram,.

Publicatia care a anuntat moartea lui Kobe Bryant, criticata: Mi se pare complet lipsit de respect sa afli asa ca cei pe care i-ai iubit au disparut

Vestea potrivit careia Kobe Bryant a murit, in urma prabusirii elicopterului in care se afla, a fost anuntata, in premiera, de publicatia TMZ, criticata pentru valorile ei morale.

Jurnalist suspendat din functie, dupa moartea lui Kobe Bryant. Ce a putut spune pe post

Un jurnalist ABC News a fost suspendat din cauza unor declaratii eronate facute dupa decesul lui Kobe Bryant, arata edition. cnn. com . Ce a putut sa spuna reporterul pe post? Jurnalist suspendat din functie, dupa decesul lui Kobe Bryant Matt Gutman a fost suspendat de catre ACB News, in urma unor declaratii false pe care le-a .

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant dupa tragedia de duminica: Este imposibil sa imi imaginez viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant: Kobe si Gigi au fost binecuvantarile noastre frumoase luate dintre noi prea curand

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Detaliul tehnic ce ar fi putut salva viata baschetbalistului Kobe Bryant

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicopetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Detaliul tehnic ce ar fi .

Gestul surprinzator facut de Paulo Coelho dupa moartea lui Kobe Bryant: Nu avea niciun sens fara el

Kobe Bryant si scriitorul brazilian Paulo Coelho au lucrat impreuna la o carte pentru copii, insa autorul Alchimistului a spus ca a sters draftul dupa moartea lui Bryant, duminica, la varsta de 41 de ani.

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

Prima reactie a lui Ghita Muresan, dupa ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriasa pentru toti fanii lui

Ghita Muresan, singurul roman care a jucat in NBA, l-a elogiat pe Kobe Bryan, care a murit la doar 41 de ani, dupa un accident de elicopter. Alaturi de el a murit si fiica sa, Gigi, in varsta de 13 ani, dar si alte trei persoane care se aflau la bord, printre care si pilotul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )