Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia lui Mircea Dinescu a incetat din viata. Masa Dinescu avea 58 de ani

Antena3 Antena3,
Sotia lui Mircea Dinescu a incetat din viata. Masa Dinescu avea 58 de ani

Sotia poetului Mircea Dinescu, Masa Dinescu, a incetat din viata la 58 de ani in noaptea de luni spre marti. Doamna Dinescu suferea de o boala necrutatoare. Masa Dinescu era una dintre cele mai apreciate. continuă pe Antena3

A murit sotia lui Mircea Dinescu Masa Dinescu avea 58 de ani

Masa Dinescu, sotia poetului Mircea Dinescu, a murit la 58 de ani. Anuntul a fost facut de Teatrul National Bucuresti, unde Masa Dinescu, traducator de literatura rusa, a condus Secretariatul literar.

A MURIT sotia lui Mircea Dinescu, Masa, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani. Colectivul Teatrului National Bucuresti anunta cu tristete.

Actrita Ema Vetean a incetat din viata la 38 de ani. Familia a acceptat sa-i doneze organele. Ema salveaza cinci vieti

Teatrul romanesc este lovit de o noua tragedie. O actrita tanara, talentata a incetat din viata. Ema Vetean era actrita la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si avea 38 de ani. Doar 38 de.

Cine era Masa Dinescu, sotia lui Mircea Dinescu. Aveau o casnicie de aproape 4 decenii

Masa Dinescu a murit in noaptea de luni spre marti, vestea cutremuratoare fiind confirmata pe 29 octombrie 2019. Dupa o grea suferinta din pricina unei boli, sotia lui Mircea Dinescu s-a stins, lasand un mare gol in sufletul poetului. Cei doi aveau o casnicie de aproape 4 decenii si cand s-au cunoscut pare sa fi .

A murit traducatoarea Masa Dinescu: sotia lui Mircea Dinescu avea 58 de ani

Traducatoarea Masa Dinescu, sotia poetului Mircea Dinescu 68 de ani), a murit pe 29 octombrie, la varsta de 58 de ani.

Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit la doar 58 de ani. De ce boala suferea

Mircea Dinescu este impietrit de durere, dupa ce sotia sa, Masa, a murit! Vestea cutremuratoare a venit marti, pe 29 noiembrie 2019, iar din pacate femeia suferea de o boala foarte grava, care a rapus-o, la varsta de doar 58 de ani. Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit Sotia lui Mircea Dinescu .

Mihai Constantinescu a murit. Iubirile din viata regretatului artist

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Theodor Stolojan si Petre Roman, surprinsi in plina strada. Ce fac cei doi, dupa ce au iesit din viata politica

Theodor Stolojan, prim-ministru al Romaniei din partea FSN intre 1991 si 1992, si Petre Roman, prim-ministru al Romaniei intre 1989 si 1991, au fost surprinsi in plina strada. Cu totii stim ca au iesit de ceva vreme din viata politica, dar ce fac acum? Theodor Stolojan si Petre Roman au fost surprinsi de fotoreporteri Economistul .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )