Libnet.ro
UNICEF

10:31

SpaceX incearca din nou sa lanseze o racheta Falcon 9, dupa ce ultima data lansarea a esuat

Antena3 Antena3,
SpaceX incearca din nou sa lanseze o racheta Falcon 9, dupa ce ultima data lansarea a esuat

Firma americana SpaceX va face luni cea de a doua tentativa de lansare a unei rachete Falcon 9 care va transporta 11 sateliti comerciali, prima dupa ce in urma cu sase luni o alta racheta Falcon 9 s-a rupt in. continuă pe Antena3

Tom Arnold, din nou tata la 56 de ani

Bucurie pentru Tom Arnold! Actorul, cunoscut din seriale precum Sin City Saints, Sons of Anarchy sau Easy to Assemble a devenit din nou tata.

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA, transmit televiziunile de stiri. Dupa ce judecatorii l-au lasat in libertate fara nici o masura preventiva, procurorii DNA au mai descoperit o fapta de abuz in serviciu pentru care au extins urmarirea penala si l-au plasat pe Piedone in control judiciar pe cautiune, informeaza Realitatea. net.

Enel, confirmat din nou in indicele Ftse4good

Grupul Enel a fost, din nou, a confirmat in indicele FTSE4Good, cu un scor general de 4,2 din 5 in performanta ESG Environmental - Social - Governace), se arata intr-un comunicat de presa al Enel.

BCE a redus din nou fondurile de urgenta destinate bancilor elene

Banca Centrala Europeana BCE) a micsorat plafonul finantarii de urgenta destinate bancilor grecesti ELA), in conditiile in care retragerile din depozitele constituite la aceste institutii s-au redus dupa ce, in vara, Guvernul de la Atena a obtinut un nou acord de sprijin de la creditorii internationali.

Cand va concerta Andre Rieu din nou in Romania

Violonistul si compozitorul olandez Andre Rieu si Orchestra Johann Strauss vor concerta, pe 11 iunie 2016, de la ora 20. 30, in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar biletele pentru acest spectacol vor fi puse in vanzare marti, incepand cu ora 10. 00, si costa intre 160 de lei si 800 de lei.

Remus Truica, chemat din nou la DNA

Remus Truica a sosit in aceasta dimineata la sediul DNA, pentru o noua audiere in dosarul retrocedarii ilegale de terenuri din Ilfov.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )