Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

B1 B1,
Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul . continuă pe B1

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Certificata de Cartea Recordurilor Guiness, cea mai mare colectie de jocuri detinuta de o persoana poate fi cumparata online. A muncit mult sa o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strange o colectie de jocuri demna de Cartea Recordurilor. in urma cu ceva timp, cand a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10. 607 titluri unice, in timp ce la data vanzarii valoarea exacta a depasit 11. Pentru ca pe langa titlul de colectionar [].

Partidul neonazist Zorii Aurii, cea mai mare amenintare la adresa democratiei din Grecia

Ultima saptamana a fost una nefasta pentru democratia din Grecia, care pierde tot mai mult teren in favoare extremismului de dreapta, reprezentat de partidul Zorii Aurii. Pe strazile Atenei s-a auzit imnul fostului partid nazist german, sute de tineri au fluturat steaguri cu svastici, grupuri sociale tot mai largi adera la doctrina Zorilor Aurii, partid despre care specialistii avertizeaza ca intentioneaza sa distruga democratia.

Romania, cea mai bogata in aur dintre toate fostele tari socialiste care au aderat la UE

Cele mai mari rezerve de aur dintre fostele tari socialiste care au aderat la Uniunea Europeana le are Romania. Tara noastra devanseaza usor Polonia si se situeaza cu mult inaintea Bulgariei, Slovaciei,.

Au descoperit cea mai mare COMOARA din Ocean. Este de trei ori mai mare decat Germania

Pamantul nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi omul si-a pus amprenta asupra Terrei, iar multe lucruri au fost distruse din cauza poluarii, exista locuri perfecte pe suprafata Pamantului, pe care oamenii de.

Simona Halep a adus cea mai mare audienta a versiunii in limba romana a canalului Eurosport

Semifinala Open-ului Francez, disputata intre Andrea Petkovic si Simona Halep, a stabilit un nou record de audienta medie pentru versiunea in limba romana a canalului Eurosport continuand astfel seria audientelor exceptionale inregistrate pe parcursul competitiei.

Cea mai MARE banca din America, INVESTIGATA. Plateste 12 MILIARDE de dolari sa ingroape ancheta

Bank of America negociaza un acord amiabil in cadrul caruia ar plati cel putin 12 miliarde de dolari Departamentului Justitiei si unor state americane pentru a opri investigatii legate de ipoteci vandute de .

Spania este cea mai experimentata echipa de la Campionatul Mondial

Spania a castigat trei trofee consecutive, bazandu-se pe o generatie de exceptie si merge in continuare pe acelasi nucleu.

Kaufland a ajuns la un profit de 75 mil. euro, cu 20% mai mare

Kaufland Romania, care detine cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata locala, a inregistrat anul trecut o crestere cu 20% a profitului net, la 331 milioane lei 75 milioane euro). In acelasi timp, afacerile a urcat cu 13%, la 7,26 miliarde lei.

FOTO Rochii din trandafiri, printre trandafiri, la cel mai mare rozarium din tara

In cea mai mare gradina de trandafiri din Romania s-a sarbatorit, sambata, Festivalul Rozelor. in cinstea florilor, cateva studente au purtat rochii create din trandafiri.

FOTO Dezbatere Historia, de la ora 11.00: 70 de ani de la Ziua cea mai lunga Debarcarea din Normandia

La 6 iunie 1944, in zorii zilei, cea mai mare Armada vazuta vreodata in istorie peste 5. 000 de nave) a transportat trupele aliate pe coasta Frantei, deschizand un nou front in Europa celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Astazi se comemoreaza 70 de ani de la momentul in care trupele aliate au coborat pe plajele din Normandia si au facut posibil ca Europa Occidentala sa nu ajunga sub cizma sovietica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )