Libnet.ro
UNICEF

22:30

Spania a decretat stare de urgenta din cauza COVID-19. Toate unitatile de invatamant, restaurantele, barurile, inchise

Antena3 Antena3,
Spania a decretat stare de urgenta din cauza COVID-19. Toate unitatile de invatamant, restaurantele, barurile, inchise

Spania inchide toate scolile, universitatile, restaurantele, barurile, ca parte a masurilor luate la nivel international pentru limitarea raspandirii COVID-19. continuă pe Antena3

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

Un deputat USR ii cere lui Iohannis sa declare stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei juridice, apreciaza ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decreteze starea de urgenta.

Dupa votul asupra Guvernului Orban, Parlamentul se suspenda o saptamana din cauza coronavirusului. Toate activitatile se desfasoara online

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat pentru Mediafax, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Guvernul spaniol a decretat stare de alarma din cauza raspandirii coronavirusului: Magazinele si barurile vor fi inchise iar circulatia vehiculelor si a persoanelor poate fi blocata

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat starea de alarma in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. Decide sa aplice aceasta masura a doua oara intr-un regim democratic pentru a.

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat in SUA din cauza situatiei provocate de coronavirus

Eugen Tomac, liderul PMP, a anuntat ca este blocat intre doua lumi aflate in situatie de urgenta, din cauza COVID-19.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

UPDATE Bulgaria a decretat starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus

Cu 23 de cazuri de contaminare cu SARS-CoV-2, dintre care unul fatal, Bulgaria a instaurat regimul de stare de urgenta pentru a opri raspandirea noului coronavirus.

Spania decreteaza stare de urgenta pentru a opri extinderea coronavirusului

Premierul Pedro Sanchez va decreta starea de urgenta in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului.

VIDEO Coronavirus. Zeci de tiruri sunt blocate de la intrarea in orasul Giurgiu pana in vama, dupa ce Bulgaria a declarat stare de urgenta

Zeci de tiruri asteapta la iesirea din Romania, spre Bulgaria, dupa ce Parlamentul tarii vecine a votat declararea starii de urgenta din cauza coronavirusului pana pe 13 aprilie.

AGENTIILE DE PRESA: Companiile aeriene cer sprijin financiar de urgenta din partea guvernelor, din cauza noilor restrictii de calatorie

Companiile aeriene au cerut joi sprijin financiar de urgenta din partea guvernelor, din cauza noilor restrictii de calatorie impuse de Statele Unite pe rutele cu Europa care au rolul sa combata epidemia de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )