Libnet.ro
UNICEF

20:30

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

Starea de urgenta se poate institui pe o perioada de cel mult 30 de zile, dar durata poate fi prelungita de presedinte Ce implica

Decretarea starii de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis incepand de luni pe teritoriul Romaniei, unde sunt confirmate 109 cazuri de coronavirus, presupune masuri exceptionale economice sau de ordine publica si se poate institui pe o perioada de cel mult 30 de zile. Durata acesteia poate fi prelungita insa de presedinte, cu incuviintarea Parlamentului. UPDATE 21:42 Precizare oficiala: Vor fi adoptate doar acele masuri necesare in combaterea raspandirii noului coronavirus.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni si a cerut populatiei sa evite panica si isteria in conditiile in care persoanele depistate pozitiv la infectia cu noul coronavirus au in general o stare de sanatate buna, iar multi nu au niciun fel de simptom.

Klaus Iohannis: Avem noroc, cei infectati de coronavirus sunt in stare buna!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este multumit de masurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban in contextul crizei generate de coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: L-am desemnat pe Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE - Deputatul European, Corina Cretu sustine ca Presedintele Pro Romania i-a propus lui Klaus Iohannis un alt nume pentru functia de premier. --- *ACTUALIZARE - in urma consultarilor, Klaus Iohannis a declarat ca singura propunere de premier pe care a primit-o este Ludovic Orban, desemnandu-l in functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, avand in vedere situatia speciala generata de coronavirus si datorita masurilor, chiar daca mai drastice, dar luate la timp de catre guvernul Orban, acesta il desemneaza tot pe Ludovic Orban in functia de prim-ministru.

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier. Cum va avea loc procedura de vot

Ludovic Orban a fost desemnat din nou de catre presedintele Klaus Iohannis, in functia de premier. Dar din cauza noii pandemii, procedura se va efectua intr-un mod neobisnuit. Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier Presedintele Klaus Iohannis, a facut anuntul oficial in care il va desemna pe Ludovic Orban in functia .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )