Libnet.ro
UNICEF

06:15

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Spania depaseste pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor pentru a treia zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 512

Autoritatile au raportat inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Astfel, in acest moment sunt 512 persoane decedate din cauza COVID-19. in acelasi timp, 2. 406 pacienti au fost declarati vindecati, fiind externati.

inca noua decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 469

Autoritatile au raportat inca noua decese din cauza noului coronavirus. Astfel, numai astazi au fost inregistrate 18 persoane decedate din cauza COVID-19. Numarul total al mortilor a ajuns la 469 in Romania.

Din cauza noului coronavirus, Armata Romana retrage 70 de militari din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana

In contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Apararii Nationale a decis reconfigurarea numarului de militari romani care actioneaza, in urmatoarea perioada, in unele misiuni internationale.

Al 13-lea deces in Vrancea din cauza noului coronavirus. Victima este o femeie

In acest moment, peste 250 de persoane din Vrancea sunt infectate cu Covid-19, din care doar 35 s-au vindecat, conform raportarilor zilnice.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Inca noua persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 516 in Romania.

Putin avertizeaza ca Rusia nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus. Bilantul a depasit pragul de 47.000 de infectii

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia nu a atins inca varful epidemiei desi a reusit sa incetineasca ritmul de raspandire a noului coronavirus. Luni, numarul infectiilor confirmate a depasit pragul de 47. 000, scrie Reuters.

VIDEO Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41.000 in SUA, in timp ce protestatari cer ridicarea restrictiilor

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41. 000 in SUA, in vreme ce protestatari din capitalele mai multor state s-au adunat in strada pentru a cere ridicarea restrictiilor, iar oficialii avertizeaza asupra faptului ca este nevoie de prudenta in privinta masurilor de iesire din carantina pana ce capacitatea de testare creste.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

Analisti: Bancile europene se pregatesc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului, analistii anticipand ca vor anunta constituirea unor provizioane de ordinul miliardelor si revizuirea profiturilor, atunci cand vor raporta rezultatele trimestriale, in urmatoarele doua saptamani, transmite Reuters, citat de news. ro. Bancile din regiune erau deja sub presiune inainte de criza, din cauza costurilor ridicate, rentabilitatii reduse si a necesitatii de a innoi tehnologia invechita. Fuziunile, care ar fi putut rezolva aceste probleme, au fost dificil de realizat din cauza piedicilor existente la nivel national.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )