Libnet.ro
UNICEF

07:45

Al 13-lea deces in Vrancea din cauza noului coronavirus. Victima este o femeie

Adevărul Adevărul,
Al 13-lea deces in Vrancea din cauza noului coronavirus. Victima este o femeie

In acest moment, peste 250 de persoane din Vrancea sunt infectate cu Covid-19, din care doar 35 s-au vindecat, conform raportarilor zilnice. continuă pe Adevărul

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 512

Autoritatile au raportat inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Astfel, in acest moment sunt 512 persoane decedate din cauza COVID-19. in acelasi timp, 2. 406 pacienti au fost declarati vindecati, fiind externati.

inca noua decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 469

Autoritatile au raportat inca noua decese din cauza noului coronavirus. Astfel, numai astazi au fost inregistrate 18 persoane decedate din cauza COVID-19. Numarul total al mortilor a ajuns la 469 in Romania.

Spania depaseste pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor pentru a treia zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Din cauza noului coronavirus, Armata Romana retrage 70 de militari din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana

In contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Apararii Nationale a decis reconfigurarea numarului de militari romani care actioneaza, in urmatoarea perioada, in unele misiuni internationale.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Inca noua persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 516 in Romania.

inca o victima a noului coronavirus in sport: doliu in judo

Matsushita Saburo, membru al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic Japonez JOC), a murit, la varsta de 84 de ani, anunta portalul Inside the Games. Oficialul japonez s-a stins din viata din cauza complicatiilor unei pneumonii provocate de noul coronavirus.

Femeie de 30 de ani din Mehedinti decedata din cauza coronavirusului

Un alt deces din cauza noului coronavirus s-a inregistrat in judetul Mehedinti. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a fost gasita moarta acasa de membrii familiei, in data de 18 aprilie a. c.

CORONAVIRUS. Niciun nou deces din cauza COVID-19 in China, in ultimele 24 de ore

China, tara din care a pornit noul COVID-19, pare sa fi castigat lupta cu noul coronavirus. Guvernul de la Beijing anunta ca in ultimele 24 de ore nu a mai inregistrat niciun deces din cauza.

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )