Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spania, Franta si Marea Britanie cer ridicarea embargoului asupra armelor in Siria

Adevărul Adevărul,
Spania, Franta si Marea Britanie cer ridicarea embargoului asupra armelor in Siria

Spania, Franta si Marea Britanie vor cere luni partenerilor lor din Uniunea Europeana sa ridice embargoul asupra armelor in Siria, pentru a putea livra fortelor rebele armamentul necesar pentru a riposta actiunilor armatei siriene, scrie presa internationala. continuă pe Adevărul

Numarul atacurilor antimusulmane a crescut vertiginos dupa uciderea soldatului britanic in atacul de la Londra

Faith Matters, o organizatie din Marea Britanie care monitorizeaza atacurile asupra musulmanilor, a informat ca s-a inregistrat o crestere alarmanta a atacurilor de acest fel de miercuri, de cand soldatul britanic Lee Rigby a fost ucis in plina strada in cartierul londonez Woolwich, scrie BBC.

Marea Britanie va forma un grup de lucru impotriva terorismului, dupa ce un soldat britanic a fost ucis de islamisti radicali

Marea Britanie va forma un grup de lucru care va supraveghea si va investiga evolutia grupurilor extremiste din tara, a declarat prim-ministrul britanic David Cameron. Anuntul vine dupa ce un soldat britanic a fost ucis miercuri in cartierul londonez Woolwich.

Mario Draghi: Uniunea Europeana are nevoie ca Marea Britanie sa fie mai europeana

Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a spus, vineri, ca Uniunea Europeana UE) are nevoie ca Marea Britanie sa aiba o atitudine mai europeana, potrivit Mediafax. Acesta a explicat ca exista.

JPMorgan, amendata cu 3 milioane de lire in Marea Britanie

Autoritatea pentru Conduita Financiara FCA) din Marea Britanie a amendat banca americana JP Morgan Chase and Co. cu 3,08 milioane de lire sterline 4,6 milioane de dolari) pentru ca nu a reusit sa demonstreze ca le-a oferint clientilor consultanta corespunzatoare.

Siria: Ridicarea embargoului european asupra armelor ar putea fi devastator

Organizatia umanitara Oxfam a lansat vineri un apel pentru reinnoirea embargoului Uniunii Europene asupra armelor livrate in Siria, transmite AFP. Sa nu se ajunga, pana la sfarsitul lunii, la reinnoirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )