Libnet.ro
UNICEF

08:45

Spania. Printesa Cristina a fost citata intr-un dosar de evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Spania. Printesa Cristina a fost citata intr-un dosar de evaziune fiscala

Printesa Cristina de Borbon foto), sora regelui Spaniei, Felipe VI, a fost chemata in tribunal fiind acuzata pentru evaziune fiscala, transmite Reuters, citand un comunicat al inaltei Curti din Insulele. continuă pe Antena3

Patru persoane au fost retinute intr-un dosar privind ajutoare sociale acordate de Primaria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:40 Patru persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de azi de la Primaria Sectorului 5 unde procurorii ancheteaza acordarea ilegala de ajutoare sociale, potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ------ * Marian Vanghelie ii invinuieste pe Victor Ponta si Gabriel Oprea pentru acest abuz.

Fost deputat PNL, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, fost deputat PNL, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA.

Deputat de Neamt, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, deputat de Neamt, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA.

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

Baia Mare: O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta (VIDEO)

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat.

UPDATE. Premiera in Spania: Infanta Cristina in fata judecatorilor. Declaratiile magistratilor

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a fost trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala. Acest proces reprezinta o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost instruit dosarul Noos, relateaza AFP.

Premiera in Spania: Infanta Cristina in fata judecatorilor

Infanta Cristina a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a fost trimisa in fata justitiei pentru infractiuni de natura fiscala. Acest proces reprezinta o premiera in istoria familiei regale, a anuntat luni tribunalul din Palma de Mallorca, in Insulele Baleare, unde a fost instruit dosarul Noos, relateaza AFP.

Spania: Infanta Cristina, trimisa in judecata pentru delicte fiscale

Infanta Cristina a Spaniei sora regelui Felipe al VI-lea) a fost trimisa in judecata pentru delicte fiscale, o premiera in istoria familiei regale, a anuntat astazi Tribunalul din Palma de Mallorca, din Insulele Baleare, instanta care instrumenteaza Afacerea Noos, scrie AFP.

Presedintele PD-L Ialomita, Cazacu Marinica, condamnat la sase ani de inchisoare intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Aflat pe rolul Judecatoriei Ploiesti din 2008, dosarul liderului PD-L Ialomita Cazacu Marinica a primit o prima sentinta. Instanta l-a condamnat la sase ani de inchisoare cu executare. Inculpata in acelasi dosar, Elena Braila, fosta sefa a Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ialomita, a primit si ea o pedeapsa cu executare.

5 extremisti egipteni au fost ucisi intr-un schimb de focuri cu fortele de securitate

Cinci membri ai grupului de militanti egipteni Ansar Beit al-Maqdis au fost ucisi ieri in confruntarile armate cu politisti, transmite AFP. Militantii fac parte din cel mai agresiv grup extremist, care are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )