Libnet.ro
UNICEF

12:45

Specialistii avertizeaza! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Specialistii avertizeaza! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile in aceasta perioada

Pericol iminent pentru toti cei care folosesc telefoanele mobile in aceasta perioada, fara a respecta niste masuri de siguranta. Ce ne avertizeaza specialistii in contextul unei pandemii de coronavirus. Ce trebuie sa stie toti utilizatorii de telefoane mobile Oamenii de stiinta au descoperit ca virusul COVID-19 poate sa reziste pe anumite suprafete timp de 9 . continuă pe Playtech

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

CCR interzice accesul in sediu pentru persoanele care nu sunt angajate ale institutiei

Curtea Constitutionala interzice, incepand de miercuri, accesul in institutie al persoanelor care nu sunt angajate ale CCR, pentru prevenirea infectiilor cauzate de Covid-19 si de gripa, iar persoanele care vor sa depuna documente sau solicita informatii se pot adresa institutiei doar telefonic, prin mail sau posta.

Ce se intampla cu persoanele care doar tranziteaza tarile aflate in zona rosie. Raed Arafat a facut anuntul

Persoanele care tranziteaza tarile aflate in zona rosie intra obligatoriu in carantina, la venirea in tara. Anuntul a fost facut de Raed Arafat la Antena 3.

Acestea sunt motivele pentru care orice parinte ar trebui sa isi lase copilul sa greseasca

Traim intr-o lume rea, intr-o lume fara iubire, o lume in care invidia si ura ne guverneaza de la mic la mare. Cu toate acestea, exista cineva care doreste tot binele din lume copiilor lor, acestia fiind parintii. Pentru ca vor sa ii fereasca de tot ce e rau, insasi parintii ajung sa lase urme .

Seful ISU Constanta despre faptul ca Vergil Chitac a fost dus fara izoleta: Erau trei confirmati cu coronavirus si nu erau izolete suficiente Persoanele care sunt confirmate se transporta cu autospeciala pentru victime multiple

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Popa, Constanta a explicat ca senatorul Vergil Chitac, sotia si prietenul lor nu au fost transportati cu izoleta pentru ca persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple. Mai mult, potrivit acestuia, Constanta are o singura izoleta, in timp ce erau trei pacienti, scrie Info Sud-Est. ro.

S-au dat amenzi totale de 300.000 de lei pentru persoanele care au incalcat izolarea

Inspectorii sanitari au dat amenzi insumand 300. 000 de lei acelor persoane care au incalcat regulile.

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Cum sunt triati romanii care intra in tara Corturi in punctele de frontiera

Romanii care intra in tara sunt triati in corturi montate miercuri la punctele de frontiera, la Vama Nadlac, de exemplu, fiind instalate sapte corturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )