Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spectacol in aer si pe apa in Capitala: Cei mai buni piloti, marinari si scafandri si-au demonstrat abilitatile pe Lacul Morii (VIDEO)

B1 B1,
Spectacol in aer si pe apa in Capitala: Cei mai buni piloti, marinari si scafandri si-au demonstrat abilitatile pe Lacul Morii (VIDEO)

Spectacol in aer si pe apa in Capitala. Sute de bucuresteni si-au dat sambata intalnire langa Lacul Morii. Mai bine de patru ore au admirat veliere, parasutisti si avioane, toate intr-un show. continuă pe B1

Victor Ponta, refuzat de doi dintre cei mai buni prieteni pe care i-a chemat in Pro Romania: Sunt mai putin curajosi

Prezent la Timisoara, unde s-a intalnit cu mai multi primari PSD carora le-a cerut sa il ajute fara sa plece din PSD, fostul premier Victor Ponta a declarat ca a incercat sa ii atraga alaturi de el si pe doi dintre cei mai buni prieteni ai sai: fostul premier Sorin Grindeanu si senatorul PSD, Eugen Dogariu.

Asociatia Administratorilor de Padure a rasplatit cei mai buni padurari cu peste 10000 lei

Saliste, localitatea de la poalele Muntilor Cindrel, a fost gazda etapei regionale a concursului Cel mai bun padurar. Competitia organizata de Asociatia Administratorilor de Padure a adunat 16 concurenti care s-.

Cei mai buni prieteni in functie de zodie. Vor fi mereu langa tine

Exista cateva zodii care ar face orice pentru prietenii lor. Iata pe cine ar trebui sa ai langa tine. Aceste zodii nu te vor trada niciodata.

Premiera in Romania. Cei mai buni saritori cu schiurile din lume vin la Rasnov. Intrarea publicului este libera

Pentru prima data, Romania va gazdui o etapa a Grand Prix-ului de Vara la sarituri cu schiurile masculin, eveniment care va avea loc intre 21 si 23 septembrie 2018, la Complexul de trambuline din Valea Carbunarii.

Propunere de lege: Scutire de impozit pe salarii pentru cei mai tineri lucratori

O reducere si chiar scutirea de impozit pe salarii se propun pentru cei mai tineri lucratori din Romania, printr-o initiativa legislativa de modificare a Codului fiscal, depusa recent la Parlament.

GEST INCREDIBIL al unuia dintre cei mai temuti interlopi: A intervenit cand o tanara ameninta ca se sinucide

Unul dintre cei mai temuti intrelopi din Bucuresti a intervenit pe strada, dupa ce a vazut o femeie care intentiona sa-si ia viata. Ciprian Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope Nicolae Duduianu,.

Unul dintre cei mai renumiti doctori din Franta, decizie care a socat societatea: Nu va mai face avorturi desi conduce uniunea ginecologilor-obstreticieni

Presedintele Uniunii Nationale de Ginecologie-Obstetrica din Franta refuza sa mai faca operatii de avort! Decizia anuntata intr-un interviu pentru Quotidien a produs reactii multiple, iar organizatia pe ca.

Be EU. Comisarul pe Agricultura, despre pesta porcina:Romania are cei mai multi fermieri din UE. Trebuie sa vedem cesustinere financiara le putem oferi

Comisarul pe Agricultura, PhilHogan, a vorbit in emisiunea Be EU despre problema pestei porcine, dar si despre ce masuri se vor lua ca fermierii romani sa fie despagubiti. Avem cel mai mare num?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )