Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hyundai face unul dintre cele mai mari recall-uri auto din tara: aproape 10.000 de masini

Hotnews Hotnews,
 Hyundai face unul dintre cele mai mari recall-uri auto din tara: aproape 10.000 de masini

Hyundai va rechema peste 9. 900 de masini din mai multe modele pentru posibile probleme la contactorul de frana, probleme ce pot cauza erori de functionare la luminile de frana, dar si aprinderea unor martori din bord. Printre modelele vizate se numara i30 si Tucson. Nu s-au inregistrat accidente legate de aceste defecte. Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an se numara Mitsubishi, Nissan, Toyota si Mercedes-Benz. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

RBS are cele mai mari pierderi de la salvarea sa de catre stat

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, a raportat, pentru 2013, cea mai mare pierdere anuala de la momentul salvarii sale de catre guvern, in 2008, din cauza deprecierilor de active si a costurilor legale.

VIDEO FOTO Lenovo Vibe X - unul dintre cele mai frumoase telefoane cu Android. il vrem in Europa

La MWC 2014, Lenovo a prezentat publicului din Barcelona telefoanele Vibe X si Vibe Z, pe langa tableta Yoga de 10,1 inci cu ecran HD. Am pus mana pe Vibe X si va oferim prima impresie despre el.

OSCAR 2014: Momentul PENIBIL in care una din cele mai bune actrite CADE pe covorul rosu. E urmarita de ghinion

PREMIILEOSCAR 2014: Parada tinutelor de gala de pe covorul rosu este unul din cele mai asteptate momente. Criticii de moda, paparazzii, dar si oamenii de rand asteapta cu sufletul la gura defilarea.

Top 25 cele mai frumoase rochii de red carpet!

De la rochia Lanvin pe care Linda Evangelista a purtat-o in 2008 la Festivalul de Film de la Cannes, cea Alexandre McQuuen afisata de Kate Middleton cu ocazia BAFTA Awards 2011, sau superba creatie Armani Prive, pentru care a optat Anne Hathaway la Oscarurile din 2009 si pana la rochia Givenchy Haute Couture, purtata de Cate Blanchett la Premiile Oscar 2001, ori cea rosie Balenciaga, in care Nicole Kidman a stralucit la Oscarurile din 2007, ADPM iti arata 25 dintre cele mai frumoase rochii de red carpet purtate vreodata de staruri!.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

Ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex.

Noi reguli impotriva fumatului. Tigari fara arome, vandute in pachete de aceleasi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari

Tigari fara arome, vandute in pachete de aceleasi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari. Sunt noile reglementari ale Uniunii Europene in domeniul fumatului, menite sa-i convinga pe tineri sa renunte.

Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de tulburari psihiatrice-studiu

Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de a suferi din cauza unor tulburari psihiatrice si de a intampina probleme in procesul de invatare, potrivit unui amplu studiu americano-suedez publicat, miercuri, in Statele Unite ale Americii. Cercetatorii au constatat o legatura foarte puternica intre varsta avansata a tatilor la data nasterii bebelusilor si un intreg evantai de patologii psihiatrice, precum autism, deficit de atentie, tulburare bipolara, schizofrenie, tentative de suicid si dependenta de droguri, dar si cu esecul scolar si rezultate slabe la testele de stabilire a coeficientului de inteligenta, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )