Libnet.ro
UNICEF

21:16

Sper ca nu mai sunt romani care se lasa pacaliti de PNL. Ponta enumera candidatii liberali cu probleme penale

B1 B1,
Sper ca nu mai sunt romani care se lasa pacaliti de PNL. Ponta enumera candidatii liberali cu probleme penale

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa liberalilor. intr-o postare pe Facebook, fostul premier da mai multe exemple de candidati PNL certati cu legea care candideaza la alegerile locale din data de 5. continuă pe B1

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Business Report: Cine sunt chinezii care au cumparat Rompetrol: actionari necunoscuti, investitii in Cehia in ultimii doi ani; Legea alimentelor romanesti din supermarketuri lasa UE cu un gust amar; Cel mai mare datornic la Fisc, un SRL din Posta Calnau

Soferii romani pot economisi pana la 1. 300 de lei pe an. Trebuie doar sa mearga la alte benzinarii. Sute de mii de romani pot face in fiecare luna. BCE va decide oprirea tiparirii bancnotei de 500 de euro. Banca Centrala Europeana BCE) ar urma sa decida la o reuniune organizata miercuri oprirea.

Liviu Avram continua lupta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce sanse mai sunt

Curtea Constitutionala CCR) a respins ieri prima sesizare a jurnalistului Adevarul Liviu Avram privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. insa zilele urmatoare magistratii CCR vor dezbate si cea de-a doua sesizare, care are sanse mai mari de reusita, pentru ca abia atunci judecatorii vor intra pe fondul problemei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )