Libnet.ro
UNICEF

21:00

Spionii americani si britanici au spart reteaua Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Spionii americani si britanici au spart reteaua Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza The. continuă pe Wall-Street Ro

O grupare de spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume

Spionii americani si britanici au spart reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume. Acestia au furat cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii .

Reteaua celui mai mare producator de cartele SIM, sparta de spionii americani si britanici

Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, informeaza Mediafax.

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie.

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

VIDEOFOTO: Conquest, cel mai rezistent smartphone. Poti sa spargi nuci cu el sub apa

Conquest S6 este cel mai rezistrent smartphone conceput in China. Este ideal pentru scufundari la adancimi de pana la 30 de metri si rezista in apa chiar si 20 de minute. Rezistent la presiuni atmosferice, in mediu coroziv, rezistent la praf, zgarieturi si temperaturi cuprinse intre -25 grade Celsius si 50 grade Celsius.

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg .

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Cel mai ambitios gadget Google primeste trei module noi: Cine este producatorul si partenerul

Project Ara, vazut de multi drept cel mai ambitios proiect al celor de la Google, are acum trei module noi gratie unuia dintre cei mai mari producatori din tech. Primul telefon modular produs de Google isi va face debutul oficial pe piata in Puerto Rico. S-au prezentat mai multe motive pentru care Google a ales [].

Grecia cere extinderea acordului de imprumut: Actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din 2008

Un oficial elen a anuntat, miercuri, ca Atena va cere o extindere a acordului de imprumut in zona euro. Dupa aceasta declaratie, actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani,.

Cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii va avea loc in acest weekend

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 20 - 22 februarie 2015, la Complexul Expozitional Expo Arad, cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii: Petreceri de Vis.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )