Libnet.ro
UNICEF

16:45

Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparatele CT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparatele CT

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din Uniunea Europeana a aparatelor de tomografie computerizata in raport cu numarul locuitorilor s-a inregistrat in 2018 in Romania 0,8 scanere CT la 100. 000 de locuitori), urmata de Franta 1,2), Polonia, Olanda si Slovenia toate cu 1,4). continuă pe Ziarul Bursa

Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparate de tomografie computerizata

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din UE a tomografelor computerizate, la numarul locuito.

EUROSTAT: Spitalele din Romania, pe ultimul loc in UE la aparate de tomografie computerizata

Cea mai scazuta disponibilitate in spitalele din Uniunea Europeana a aparatelor de tomografie computerizata CT) in raport cu numarul locuitorilor s-a inregistrat in 2018 in Romania .

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine .

Se cauta 15 ONG-uri din Romania, sa fie ajutate sa stranga donatii mai usor, prin aplicatia Pago

Aplicatia romaneasca de gestionare a finantelor personale Pago, sustinuta de Banca Transilvania, cauta inca 15 organizatii neguvernamentale ONG) pentru a le ajuta sa stranga mai usor donatii de la utilizatori, fara comisioane.

Vedetele din Romania, mesaje dure in timpul pandemiei. Ce le transmit fanilor care nu cred in COVID-19

In contextul in care numarul cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus, din Romania este in crestere, tot mai multe vedete par a lua atitudine in mediul online. Cantareti, actori sau oameni de.

Avertisment deosebit de grav pentru toti soferii din Romania: se intampla pe sosele si e dezastru national

Romania a iesit, inca o data, pe ultimul loc in Europa. Dar de data asta putem face ceva cu adevarat eficient ca sa nu mai fie pierdere de vieti. Totul tine de soferi. in 2019, Romania a.

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Ion Ion Tiriac s-a logodit cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa divortul de IleanaLazariuc

Tiriac Jr. s-a logodit deja cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa ce presa a aflat de divortul secret de o alta frumusete - Ileana Lazariuc, femeia care i-a daruit doi baieti. Ion Alexandru Tiriac s-ar fi casatorit cu Sorana Cirstea, cu care ar avea o relatie de mai bine de trei ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )