Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spitalul CFR Buzau va interna pacienti infectati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalul CFR Buzau va interna pacienti infectati cu noul coronavirus

Directia de Sanatate Publica monitorizeaza operatiunea de amenajare a unor circuite noi intr-unul dintre imobilele unitatii sanitare. Personalul medical urmeaza sa fie instruit, iar doi doctori pneumologi de la Spitalul Judetean Buzau vor fi detasati la Spitalul CFR. continuă pe Adevărul

Cum ar putea vota miile de romani infectati cu noul coronavirus la alegerile locale. Dr. Alexandru Rafila: Mi se pare cel mai sigur

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantulOrganizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in Romania, e de parere ca pana in data de 27 septembrie, cand se vor desfasura alegerile locale, Autoritatea Electorala si guvernul trebuie sa gaseasca solutii pentru a asigura dreptul la vot al persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Record negativ in epidemia de COVID-19. cel mai mare numar de morti in 24 de ore: 60 de pacienti au murit. Cati sunt la Terapie Intensiva

Un numar de 1. 053 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, totalul cazurilor Covid-19 ajungand, in Romania, la 88. De asemenea, 60 de pacienti au murit in ultima zi, totalul deceselor fiind de 3. in acest moment, 522 pacienti sunt internati la ATI, potrivit Grupului de Comunicare Strategica GCS). in ultimele 24 de ore au fost efectuate 22. 320 de teste.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza.

inca doi angajati ai Consiliului Judetean Buzau au fost diagnosticati cu noul coronavirus

In Consiliul Judetean Buzau, cinci persoane au fost infectate cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei. Doi au fost diagnosticati zilele trecute, iar un al treilea poate reveni deja la serviciu, fiind vindecat. Buzaul inregistreaza, vineri, un numar de 21 de noi imbolnaviri si doua decese in randul bolnavilor de COVID-19.

Raed Arafat, reactie exploziva dupa ce pacienti infectati cu COVID-19 au plecat acasa cu taxiul sau mijloc de transport in comun

Autoritatile avertizeaza toti cetatenii infectati cu COVID-19, care doresc sa se externeze mai repede de 14 zile, sa astepte Ambulanta. Un scandal imens a izbucnit intr-un spital din Bucuresti, dupa ce pacientii sustin ca medicul le-a recomandat sa plece acasa cu taxiul, desi erau infectati cu COVID-19. Chiar daca acestia erau asimptomatici, specialistii sustin ca .

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

1.298 de noi imbolnaviri si 40 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 519 pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 89. 891de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 298de noi imbolnaviri din 26. 543de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 721 dedecese, din care 40 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 519.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

A murit medicul din Mures, care era infectat cu noul coronavirus si pentru care fusese adusa plasma cu elicopterul, intr-o incercare disperata de a i se salva viata.

Noul coronavirus a mai rapus un calarasean. Numarul deceselor ajunge astfel la 24

Inca 16 calaraseni au fost confirmati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul pacientilor ajungand astfel la 570 de persoane. De asemenea, inca o persoana a fost rapusa de infectia cu COVID-19, fiind inregistrate in total 24 de decese de la debutul pandemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )