Libnet.ro
UNICEF

09:15

Spitalul Filantropia isi reduce activitatea

România Liberă România Liberă,
Spitalul Filantropia isi reduce activitatea

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia isi reduce activitatea medicala, in contextul . continuă pe România Liberă

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

DUPA UZINA FORD DE LA CRAIOVA Dacia Renault si fabrica Pirelli din Slatina isi suspenda activitatea

Doua companii din industria automotive din tara noastra isi suspenda activitatea in perioada starii de urgenta instituita de presedintele Klaus Iohannis pentru combatarea eficienta a epidemiei Covid-19: Dacia Renaul si Pirelli.

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Cand are loc ultima extragere

Compania Nationala Loteria Romana a anuntat miercuri ca isi suspenda activitatea, toate agentiile fiind inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Uzina Dacia isi suspenda activitatea incepand de joi. Cum vor fi platiti salariatii timp de trei saptamani

Discutiile intre patronat si Sindicatul Autoturisme Dacia privind masura inchiderii temporare a uzinei de la Mioveni s-au incheiat. De joi, 19 martie 2020, fabrica isi opreste activitatea.

ROMGAZ da asigurari ca isi desfasoara activitatea in conditii normale. Compania coopereaza permanent cu autoritatile romane, pentru a diminua efectele provocate de COVID-19

ROMGAZ a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca isi desfasoara activitatea in conditii normale, cooperand in permanenta cu autoritatile romane pentru diminuarea efectelor provocate de noul.

Romgaz anunta ca isi desfasoara activitatea normal

In prezent, ROMGAZ isi desfasoara activitatea in conditii normale, fara a fi afectata de evolutia pandemiei. Compania se axeaza pe atingerea tintelor incluse in propunerea de buget, chiar si in situatia actuala. ROMGAZ coopereaza cu autoritatile si intreprinde masurile necesare pentru a asigura siguranta personalului si continuitatea activitatii, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea pana pe 4 mai. Vor fi judecate doar cauzele urgente

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea, ca urmare a masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus. Astfel, in perioada 16 martie- 4 mai, instantele vor judeca doar cauzele urgente.

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Ultima extragere are loc maine

Loteria Romana anunta ca isi suspenda, incepand de azi, activitatea. Agentiile loto vor fi inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

PANA PE 23 MARTIE Producatorul de rachete MBDA isi suspenda activitatea in Franta

Conducerea producatorului de rachete MBDA a decis sa suspende activitatea in toate unitatile MBDA din Franta pana luni, 23 martie 2020, inclusiv, in urma comunicarilor guvernamentale din seara de 16 martie, cu privire la masurile de protectie impotriva epidemiei de coronavirus si a consultarii cu partenerii sociali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )