Libnet.ro
UNICEF

10:15

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Ultima extragere are loc maine

Antena3 Antena3,
Loteria Romana isi suspenda activitatea. Ultima extragere are loc maine

Loteria Romana anunta ca isi suspenda, incepand de azi, activitatea. Agentiile loto vor fi inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata. continuă pe Antena3

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Cand are loc ultima extragere

Compania Nationala Loteria Romana a anuntat miercuri ca isi suspenda activitatea, toate agentiile fiind inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Uzina Dacia isi suspenda activitatea incepand de joi. Cum vor fi platiti salariatii timp de trei saptamani

Discutiile intre patronat si Sindicatul Autoturisme Dacia privind masura inchiderii temporare a uzinei de la Mioveni s-au incheiat. De joi, 19 martie 2020, fabrica isi opreste activitatea.

Uzinele Dacia de la Mioveni isi suspenda activitatea

Uzina Dacia isi va intrerupe productia. 000 de muncitori vor intra in somaj temporar, pana pe 5 a.

Al doilea club din Liga 1 care isi suspenda activitatea

Poli Iasi este al doilea club din prima liga care a decis suspendarea activitatii din cauza epidemiei de coronavirus.

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

D.R.P.C.I.V. suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, incepand cu data de 17. 2020, se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia situatiei actuale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Loteria Romana: Report de milioane de lei la Joker pentru extragerile de duminica, 15 martie

Un report de aproximativ 6,87 milioane lei 1,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care vor avea loc duminica, informeaza Loteria Romana.

Compania Blue Air isi suspenda toate zborurile. Ultimele curse sunt pentru aducerea romanilor acasa

Compania Blue Air isi suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie 2020 si pana la inch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )