Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

Playtech Playtech,
Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. O sectie a Spitalului Sf. Spiridon Iasi, inchisa din cauza unui pacient confirmat cu Covid-19 (VIDEO)

Inca un spital cu probleme din cauza coronavirusului. Sectia de gastroenterologie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi a fost inchisa, dupa ce un pacient a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Pacientul a fost.

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Al saptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat luni cel de-al saptelea deces al unui pacient infectat cu coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti, confirmat pozitiv in data de21. Pacientul necesita dializa si a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe 20. 2020 si care a fost transferat in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes unde a decedat.

Al optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat marti cel de-al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in data de 19. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

Al cincilea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat luni la amiaza cel de-al cincilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba de un barbat, de 71 ani, din Suceava, insa autoritatile nu au precizat deca acesta suferea de boli cronice preexistente.

Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat cel dintai deces al unui pacient infectat cu noul coronavi.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania El suferea de o afectiune grava

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Anuntul a fost facut duminica de Grupul de comunicare stratregica.

Primul deces al unui pacient contaminat cu COVID-19: un barbat revenit din Franta, internat la Craiova cu alte afectiuni grave

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, a informat, duminica, Grupul de Comunicare Strategica, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )