Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cazul femeii arse la Spitalul Floreasca. Mircea Beuran, audiat de Corpul de Control. Reactia ministrului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Cazul femeii arse la Spitalul Floreasca. Mircea Beuran, audiat de Corpul de Control. Reactia ministrului Sanatatii

Mircea Beuran, seful echipei de medici care a efectuat interventia chirurgicala in timpul careia o pacienta a fost arsa pe 40% din suprafata corpului la Spitalul Floreasca si a murit dupa cateva zile, a fost audiat luni de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii si de Inspectia Sanitara de Stat, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache, la Spitalul Floreasca. continuă pe Adevărul

Deputatul Emanuel Ungureanu a depus plangere penala in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale. El acuza incercari de musamalizare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plangere penala luni in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzandu-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident.

Politia Capitalei, anunt de ultima ora in cazul femeii arse in sala de operatii de la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii arse in timpul unei operatii la Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Mircea Beuran, audiat luni de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii si de Inspectia Sanitara de Stat. Victor Costache: Aceste evenimente sunt, din fericire, deosebit de rare

Mircea Beuran, seful echipei de medici care a efectuat interventia chirurgicala in timpul careia o pacienta a fost arsa pe 40% din suprafata corpului la Spitalul Floreasca si a murit dupa cateva zile, a fost.

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc.

Declaratia medicului Mircea Beuran dupa decesul pacientei arse la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a declarat duminica seara, la Antena 3, ca pacienta care a fost arsa in sala de operatie a decedat, la Terapie Intensiva, unde se afla sub control medical multidisciplinar.

Reprezentantul pacientilor, Vasile Barbu, despre cazul femeii arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu arata ca vina pentru incident este colectiva si ca personalul medical implicat in operatia asupra pacientei s-a grabit intrucat aceasta avea hemoragie interna.

Emanuel Ungureanu (USR) anunta ca va depune la Parchetul General o sesizare penala in cazul pacientei arse la Floreasca

Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunta ca va depune luni, la Parchetul General, o sesizare penala in cazul pacientei arse pe masa de operatie la Spitalul Clinic Floreasca, noteaza Agerpres.

Ludovic Orban, prima reactie in cazul pacientei arse la Floreasca: Controlul sa fie cat se poate de exigent!

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii Victor Costache sa ii prezinte un raport foarte amanuntit cu privire la tragedia petrecuta la Spitalul Floreasca, unde o femeie a fost arsa in timpul unei operatii, iar duminica a murit.

Cazul pacientei incendiate la Spitalul Floreasca. Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari

Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari in cazul pacientei arse in timpul unei operatii la Spitalul Floreasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )