Libnet.ro
UNICEF

19:00

Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Spitalul Gerota apartinand de MAI nu mai este in carantina, insa nu va primi pacienti, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Spitalul Gerota iese din carantina, dar nu poate primi pacienti decat dupa finalizarea tuturor activitatilor de dezinfectie (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ridicarea carantinei impuse pe Spitalul Dimitrie Gerota, aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Autoritatile precizeaza insa ca unitatea.

Spitalul MAI, Dimitrie Gerota, a iesit din carantina

Spitalul Ministerului Afacerilor Interne, Dimitrie Gerota a iesit din carantina dupa efectuarea masurilor de dezinsectie si igienizare. in acest moment spitalul nu poate primi pacienti si nu se pot efectua consultatii de specialitate, intrucat au loc in continuare actiuni de nebulizare a spatiilor. Reamintim ca spitalul a fost in carantina dupa ce un fost politist internat a mintit cu privire la istoricul calatoriilor sale.

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )