Libnet.ro
UNICEF

19:45

Spitalul MAI, Dimitrie Gerota, a iesit din carantina

Adevărul Adevărul,
Spitalul MAI, Dimitrie Gerota, a iesit din carantina

Spitalul Ministerului Afacerilor Interne, Dimitrie Gerota a iesit din carantina dupa efectuarea masurilor de dezinsectie si igienizare. in acest moment spitalul nu poate primi pacienti si nu se pot efectua consultatii de specialitate, intrucat au loc in continuare actiuni de nebulizare a spatiilor. Reamintim ca spitalul a fost in carantina dupa ce un fost politist internat a mintit cu privire la istoricul calatoriilor sale. continuă pe Adevărul

Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Spitalul Gerota apartinand de MAI nu mai este in carantina, insa nu va primi pacienti, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. Spitalul Gerota iese din carantina, dar nu poate primi pacienti decat dupa finalizarea tuturor activitatilor de dezinfectie (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ridicarea carantinei impuse pe Spitalul Dimitrie Gerota, aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Autoritatile precizeaza insa ca unitatea.

Spitalul Gerota va fi redeschis. Unitatea nu mai este in carantina

Carantina a fost ridicata din Spitalul Dimitrie Gerota, insa consultatiile medicale vor fi reluate abia dupa dezinfectarea unitatii sanitare, informeaza, miercuri, Grupul de Comunicare Strategica GCS). Spitalul fusese inchis dupa ce un pacient cu COVID-19 a intrat in contact cu mai multi medici.

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Politia Locala Sector 4 a sanctionat mai multi tineri care nu au respectat ordonanta militara: Acestia au iesit din casa si au intrat ilegal pe un teren de sport rupand sigiliul de la poarta

Politia locala Sector 4 anunta ca a aplicat amenzi in valoare de 30. 000 persoanelor care in ultimele 24 de ore nu au respectat prevederile Ordonantei militare. Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )