Libnet.ro
UNICEF

09:30

Spitalul Judetean de Urgenta Deva, tot mai aglomerat. Au fost adusi inca 25 de pacienti cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean de Urgenta Deva, tot mai aglomerat. Au fost adusi inca 25 de pacienti cu coronavirus

Inca 25 de pacienti diagnosticati cu coronavirus au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, in cursul zilei de marti. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a iesit din carantina si va putea interna pacienti cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Deva a iesit din carantina, iar pacientii depistati pozitiv cu coronavirus si cei suspecti de infectie sa poata fi internati aici.

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Cati pacienti cu Covid sunt tratati la Spitalul Judetean Deva

Numarul pacientilor cu coronavirus, internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, a crescut simtitor, dupa iesirea din carantina.

Spitalul Judetean din Deva a iesit din carantina. Aici vor fi tratati pacienti cu coronavirus sau suspecti de COVID-19

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a iesit, luni, din carantina. Potrivit autoritatilor din Hunedoara, de acum, aici vor ajunge pacienti diagnosticati sau suspecti de infectie cu noul coronavirus.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Spitalul Judetean Vrancea ar putea avea conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat diminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea sunt sanse foarte mari sa fie instalata o conducere militara, dupa modelul spitalelor de la Suceava si Deva.

Suspect de infectare cu coronavirus, disparut din Spitalul Judetean Buzau

Un barbat suspect de COVID-19 a parasit Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde se afla internat. in cauza a fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Electrica Furnizare - sponsorizare de 30 de mii de euro pentru Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin

Electrica Furnizare continua sustinerea eforturilor celor care lupta in prima linie cu noul Coronavirus si acorda o sponsorizare, in valoare de 30. 000 euro, Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin, unitatea sanitara care va prelua cazurile cu infectii COVID-19 din zona in care isi desfasoara activitatea, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )