Libnet.ro
UNICEF

15:30

Spitalul Militar Brasov a atribuit un contract de 9 milioane lei pentru furnizarea de aparatura medicala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spitalul Militar Brasov a atribuit un contract de 9 milioane lei pentru furnizarea de aparatura medicala

Spitalul Militar de Urgenta Regina Maria din Brasov a incheiat cu un numar de optsprezece firme un acord cadru de 9,14 milioane lei 2 milioane euro), fara TVA, pentru furnizarea de aparatura medicala, potrivit unui anunt publicat astazi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 1 da 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Ce sume au mai alocat primariile din Bucuresti

Primaria sectorului 1, condusa de primarul Daniel Tudorache, va da 10 milioane de lei pentru Catedrala Manturii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul Local sector 1. Proiectul a fost adoptat cu 18 voturi, PSD si PNL au votat pentru alocare.

Primaria Sectorului 1 da 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Ce sume au mai alocat primariile din Bucuresti

Primaria sectorului 1, condusa de primarul Daniel Tudorache, va da 10 milioane de lei pentru Catedrala Manturii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul Local sector 1. Proiectul a fost adoptat cu 18 voturi, PSD si PNL au votat pentru alocare.

Spitalul Militar din Brasov cumpara aparatura medicala de 9,14 milioane lei

18 firme vor furniza spitalului echipamente medicale, aparate de radiologie, sisteme de inregistrare si dispozitive de explorare, diverse alte aparate si produse medicale si servicii de instalare de echipament medical. Acordul presupune si instruirea gratuita personalului medical.

eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

EMAG anunta ca investeste 300 de milioane de lei intr-un depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica si a acoperi nevoile de livrare catre clienti in urmatorii ani. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit de la zero pana la pana la inceputul anului 2019. Depozitul din judetul Giurgiu reprezinta prima etapa dintr-un plan de investitii majore pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4. 000 de locuri de munca, promite compania.

VIDEO Copiii pierd doua hectare si jumatate din Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4: aici se va construi un muzeu de 18 milioane de lei

Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta va construi in Parcul Lumea Copiilor un muzeu interactiv dedicat Centenarului Marii Uniri, potrivit unui anunt facut de institutie. Muzeul va ocupa o suprafata de circa 26. 000 mp, sub forma hartii Romaniei, si vor fi expuse aproximativ 100 de machete ale celor mai importante monumete din tara. In cadrul muzeului va fi amenajata si o gradina botanica cu specii reprezentative din tara noastra. Pentru amenajarea muzeului, care va fi inaugurat pe 1 decembrie 2018, Primaria Sectorului 4 va cheltui 18 milioane lei plus TVA.

ACTUALIZAT: Primaria Sectorului 4 va construi Muzeul Unirii pe un teren viran de langa Parcul Lumea Copiilor ; costul investiei - 18 milioane de lei

Actualizat 16. 43) Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta, va construi un muzeu interactiv dedicat Centenarului Marii Uniri pe un teren viran de langa Parcul in Parcul Copiilor. Stirea initiala arata ca muzeul va fi construit in parc, asa cum era scris in comunicatul oficial al Primariei, dar reprezentantii institutiei au rectificat eroarea initiala si au aratat ca locul pe care va fi realizata investitia este un teren de langa parc. Pentru amenajarea muzeului, care va fi inaugurat pe 1 decembrie 2018, Primaria Sectorului 4 va cheltui 18 milioane lei plus TVA.

Opt hectare din fostul combinat siderurgic sunt scoase la licitatie. O companie germana vrea sa construiasca o fabrica, pe terenul de 1,2 milioane lei

Consiliul Local Hunedoara a aprobat vanzarea celor opt hectare de teren de la marginea Hunedoarei, fata de care o companie germana s-a aratat interesata pentru construirea unei fabrici. Initial investitia a fost respinsa de o parte a consilierilor locali. Miercuri, doar doi consilieri s-au abtinut de la vot, unul motivandu-si decizia sustinand ca nu vrea sa vanda pamanturile pentru care s-au jertfit stramosii.

Bilantul fortelor de ordine dupa Ziua Nationala: Amenzi de 4 milioane acordata pentru cateva sute de persoane

Amenzi de 4 milioane de lei au fost impartite dupa evenimentele organizate de Ziua Nationala! 11. 000 de sanctiuni au fost date, iar sute de oameni sunt acum cercetati. Peste o mie de infractiuni au fost.

Senatorii au aprobat ca bugetul institutiei pe anul 2018 sa fie de 195,3 milioane lei

Plenul Senatului a adoptat o hotarare prin care bugetul institutiei pe anul 2018, finantat din resurse de la bugetul de stat, este stabilit la suma de 195. 000 lei.

Consiliul Judetean Cluj, amendat iar, cu 60.000 de lei, pentru neregulile de la groapa de gunoi de la Pata Rat

Consiliul Judetean Cluj, proprietarul depozitului de deseuri de la Pata Rat, a fost amendat din nou de comisarii Garzii de Mediu, cu 60. 000 de lei, dupa ce au fost constatate scurgeri masive de deseuri lichide din groapa de gunoi in paraul Zapodie, informeaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )