Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

Hotnews Hotnews,
 eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

EMAG anunta ca investeste 300 de milioane de lei intr-un depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica si a acoperi nevoile de livrare catre clienti in urmatorii ani. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit de la zero pana la pana la inceputul anului 2019. Depozitul din judetul Giurgiu reprezinta prima etapa dintr-un plan de investitii majore pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4. 000 de locuri de munca, promite compania. continuă pe Hotnews

eMAG investeste 300 de milioane de lei in construirea unui depozit

EMAG investeste 300 de milioane de lei in construirea unui depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit, de la zero, pana la inceputul anului.

eMAG anunta extinderea de care aveai nevoie pentru comenzile tale

EMAG a sustinut inainte de Black Friday ca a investit o suma considerabila de bani in depozit. Acum vine cu un anunt mai important in ceea ce priveste logistica din Romania. Subt numele de cel mai mare depozit din sud-estul Europei, eMAG sustine ca investeste 300 milioane lei in noul spatiu, pentru o suprafata de [].

Romaero vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,4 milioane lei, prin oferta publica de actiuni

Romaero Bucuresti RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,44 milioane lei, prin oferta publica de actiuni care va fi lansata saptamana viitoare, capitalul urmand sa se majoreze de la nivelul actual de 15,61 milioane lei pana la 17,05 milioane lei, a declarat pentru News. ro directorul general al societatii, Remus Vulpescu.

Primul trailer oficial al Avengers:Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

VIDEO Primul trailer oficial al Avengers: Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Englezii au lansat cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu ce impresioneaza noul SVAutobiography

Constructorul britanic de automobile a publicat o galerie foto completa cu cel mai scump si luxos model din istoria brand-ului. In Marea Britanie, noul Range Rover SVAutobiography poate ajunge chiar si la 177. 030 de lire sterline.

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul.

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )