Libnet.ro
UNICEF

17:30

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut accident vascular la serviciu, amendat cu 1.500 de lei de catre ITM Teleorman

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut accident vascular la serviciu, amendat cu 1.500 de lei de catre ITM Teleorman

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut un accident vascular la serviciu, a fost amendat cu 1. 500 de lei de catre ITM Teleorman, pentru nemarcarea orelor lucrate si turele de 12 ore care nu erau urmate de o zi de odihna, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

ITM a terminat o parte din controlul facut la spitalul din Zimnicea, unde o asistenta a intrat in coma. Ce au descoperit inspectorii

Reprezentantii ITM Teleorman au dat publicitatii joi, 8 noiembrie, concluziile unei parti a controlului facut saptamana trecuta la spitalul din Zimnicea, unde unei asistente i s-a facut rau la locul de munca. Cateva zile mai tarziu, femeia a murit.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT dupa ce a facut INFARCT la Craiova! Romania, in LACRIMI

Un fost bariton al Filarmonicii Oltenia a murit in urma unui infarct facut in timpul unor repetitii sustinute la Craiova. Este vorba despre diaconul Mircea Mihail Tudora care a suferit un infarct similar c.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A murit dupa ce a facut STOP CARDIAC la Craiova! Romania, in lacrimi

Un fost bariton al Filarmonicii Oltenia a murit in urma unui infarct facut in timpul unor repetitii sustinute la Craiova. Este vorba despre diaconul Mircea Mihail Tudora care a suferit un infarct similar c.

Tragedie fara margini pentru o familie din Targu Mures. Fiul lor de 17 ani a murit intr-un accident cumplit

Un elev in clasa a 11-a, din Targu Mures, a murit intr-un accident cumplit. Acesta se afla intr-o scurta vacanta la munte impreuna cu prietenii. Incidentul cumplit s-a petrecut pe Cheile Bicazului,.

Tragedie in Iasi. Un copil a murit dupa ce a fost lovit de cal

Un copil de 11 din Todiresti, Iasi, a murit dupa ce a fost lovit de cal. Medicii au intervenit, insa micutul nu a mai putut fi salvat, potrivit observator. tv. Politistii fac cercetari in acest.

UPDATE Somalia: Cel putin 22 persoane au murit, dupa ce doua masini capcana au explodat

Cel putin 22 persoane au murit dupa ce doua masini capcana au explodat vineri in apropiere de un hotel, situat aproape de sediul Departamentului de Investigatii Criminale din Mogadishu, a spus politia, relateaza Reuters si AFP.

Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Lumea actoriei a pierdut inca un talent! Un indragit actor a murit dupa ce a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava. Citeste continuarea.

Logodnica lui a murit intr-un accident rutier. Dupa 4 ani s-a uitat la poza logodnei lor si a vazut asta

In 2011, Rafael Del Col si-a pierdut sotia insarcinata, pe Tatiane Tati Valques, intr-un accident rutier. Pe langa aceasta, vaduvul de 30 de ani a ramas singur cu Raisa,.

Doi medici de la Spitalul Municipal din Oradea, concediati dupa ce rudele unor pacienti s-au plns ca nu au primit informatiile solicitate despre starea acestora

Conducerea Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea a anuntat, vineri, ca a decis desfacerea contractelor individuale de munca a doi medici, Crisan Marilena-Umbrita - medic primar specialitate pediatrie in cadrul Sectiei Pediatrie 3 si Pop Ovidiu Laurean - seful Serviciului de Anatomie Patologica. Decizia vine dupa ce rudele a doi pacienti bebelusi - de 4, respectiv 9 luni - au reclamat ca nu au primit de la medici informatiile solicitate privind starea de sanatate a copiilor.

Un fost campion la box a murit, dupa ce a mancat un aliment preferat de multi romani

Un fost boxera muritin timpul unui concurs televizat de mancat croasante in Argentina. Mario Melo avea 56 de ani sis-a sufocat, dupa ce a mancatdoua croasante. Un fost boxer pariase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )