Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE Somalia: Cel putin 22 persoane au murit, dupa ce doua masini capcana au explodat

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Somalia: Cel putin 22 persoane au murit, dupa ce doua masini capcana au explodat

Cel putin 22 persoane au murit dupa ce doua masini capcana au explodat vineri in apropiere de un hotel, situat aproape de sediul Departamentului de Investigatii Criminale din Mogadishu, a spus politia, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

Incident aviatic! O aeronava a aterizat de urgenta. Cel putin sase persoane ranite

Un avion de pasageri a facut o aterizare fortata in statul Guyana, iar cel putin sase persoane au fost ranite. in avionul Boeing al companiei Fly Jamaica Airways se aflau 126 de persoane. Aeronava.

ATAC SANGEROS in Somalia! Doua masini capcana au EXPLODAT in fata unui hotel. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata in urma unui atac sangeros, dupa ce doua masini capcana au explodat in apropierea unui hotel din Mogadishu. Paznicii hotelului si ofiterii Departamentului.

Coliziune intre un petrolier si o fregata care se intorcea de la exercitiile NATO. Cel putin opt persoane au fost ranite

Salvatori incercau joi sa mentina pe linia de plutire o fregata apartinand Marinei norvegiene, care lua apa la bord printr-o spartura importanta, in urma unei coliziuni cu un petrolier maltez, intr-un fiord, in Norvegia, relateaza AFP.

Fortele de securitate au ucis cel putin 13 detinuti intr-o revolta la o inchisoare

Fortele de securitate tadjice au ucis cel putin 13 detinuti la o inchisoare de inalta securitate in orasul Khujand din nordul tarii, unde a izbucnit o revolta miercuri noapte, au anuntat joi trei surse de se.

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut accident vascular la serviciu, amendat cu 1.500 de lei de catre ITM Teleorman

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut un accident vascular la serviciu, a fost amendat cu 1. 500 de lei de catre ITM Teleorman, pentru nemarcarea orelor lucrate si turele de 12 ore care nu erau urmate de o zi de odihna, relateaza Mediafax.

Tragedie in Iasi. Un copil a murit dupa ce a fost lovit de cal

Un copil de 11 din Todiresti, Iasi, a murit dupa ce a fost lovit de cal. Medicii au intervenit, insa micutul nu a mai putut fi salvat, potrivit observator. tv. Politistii fac cercetari in acest.

Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Lumea actoriei a pierdut inca un talent! Un indragit actor a murit dupa ce a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava. Citeste continuarea.

UPDATE California: Zeci de focuri de arma trase ntr-un bar. Cel putin 11 persoane au fost ranite, atacatorul nu a fost nca prins

Mai multe persoane au fost ranite dupa focuri de arma trase intr-un bar din localitatea californiana Thousand Oaks, transmite CNN. Politia a declarat pentru Los Angeles Times ca cel putin 30 de focuri de arma au fost trase in Thousand Oaks, localitate aflata la 65 de kilometri vest de Los Angeles. 46 Cel putin 11 persoane au fost ranite, potrivit autoritatilor californiene. Nu va pot spune multe despre cel a tras la acest momemnt. inca il cautam, a declarat capitanul de politie Garo Kuredjian.

Trei persoane au murit dupa ce doua imobile din Marsilia s-au prabusit

La peste 24 de ore de la prabusirea mai multor imobile vechi in centrul Marsiliei, in sud-estul Frantei, trei cadavre au fost descoperite marti sub daramaturi, relateaza AFP. Cadavrul unei femei si.

Un tenor din Craiova a murit dupa un infarct similar cu cel suferit de FlorinBusuioc. Nu a avut cine sa-l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc, insa, pentru ca nu a fost un doctor care sa intervina, barbatul a fost transportat la Bucuresti. Nu a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )