Libnet.ro
UNICEF

07:15

DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Presa din Marea Britanie a reactionat dur dupa ce Harriet Dart a fost invinsa de Simona Halep, la Australian Open. Jurnalistii de la Daily Mail sustin ca Federatia engleza are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar si asa, ei nu se pot apropia de rezultatele Romaniei. continuă pe Hotnews

Digisport: Detaliul surprins de australieni: ce scrie pe adidasii Simonei Halep

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020 contra lui Jennifer Brady si s-a calificat in turul doi, dupa o victorie entuziasmanta: 7-6, 6-1. Sportiva noastra a purtat un nou echipament de la sponsorul tehnic, dar si o pereche de adidasi personalizati.

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

CTP, incantat: Simona is back in business!. Ce l-a bucurat cel mai mult dupa victoria lui Halep

Cristian Tudor Popescu a savurat debutul Simonei Halep 3 WTA) la Australian Open 2020 la capatul unui meci in care romanca a muncit din greu pentru victorie.

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Ion Tiriac a donat 100. 000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia si i-a lansat o provocare Simonei Halep: sa doneze si ea, nu direct, ci prin intermediul Fundatiei pe care miliardul o conduce.

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )