Libnet.ro
UNICEF

16:30

A fost gasit unul dintre cei mai periculosi fugari romani. Politistii italieni il cautau de 18 ani

B1 B1,
A fost gasit unul dintre cei mai periculosi fugari romani. Politistii italieni il cautau de 18 ani

Un roman in varsta de 50 de ani,a fost prins in Romania, dupa 18 ani de cautari. Acesta esteacuzat ca a trimisfetedin Romania in Italia, pentru a se prostitua si a reusit sa nu. continuă pe B1

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Marina Abramovic, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani, la festivalul UNFINISHED

Artista Marina Abramovic va purta o conversatie despre incredere in cadrul UNFINISHED, primul festiv.

Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost gasit fara viata pe plaja la Constanta. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Din pacate, unul dintre cele mai mari exemplare de Afalin, un delfin cu botul gros, a fost gasit mort pe tarmul din Constanta. Acesta s-a sufocat, dupa ce s-a prins intr-un fir de taparina. Anuntul a fost.

Primaria Sectorului 4, investitie de 4 milioane de euro in revitalizarea zonei Drumul Cretestilor, unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Capitala

Zona Drumul Cretestilor va fi revitalizata. Primaria Sectorului 4 anunta ca va investi 4 milioane de euro pentru ca acest cartie, unul dintre cele mai defavorizate din Bucuresti, sa capete un alt.

Unul dintre cele mai mari mistere, rezolvat dupa aproape un secol

Un mister de peste un secol a inconjurat fauna taiwaneza inca de cand parintele zoogeografiei Alfred Russel Wallace, in colaborare cu Frederic Moore, a scris o lucrare de referinta in.

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, inchis din cauza cazurilor de COVID-19. in aceeasi situatie se afla si alte scoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar si alte doua scoli generale si patru gradinite vor fi inchise temporar dupa ce aici au fost depistate mai multi elevi si profesori insectati cu SARS-CoV-2.

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )