Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sportiva Simona Halep si actorului Ion Caramitru - propusi pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Sportiva Simona Halep si actorului Ion Caramitru - propusi pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru ar putea primi tritlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, decizia urmand sa fie luata pe 31 octombrie de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea. continuă pe Hotnews

Ion Caramitru, propus pentru Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti

Actorul Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti, ar putea deveni cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Simona Halep, momente de relaxare la Singapore. Cum isi petrece timpul sportiva - FOTO

Simona Halep si-a rezervat timp pentru relaxare inainte de Turneul Campioanelor. Romanca a recunoscut ca nu s-a putut abtine sa faca niste cumparaturi, asa ca a vizitat Centrul de Design, unde a.

Adevarul Live: Simona Halep, start in forta la Singapore! Calcule pentru semifinale si pentru locul unu WTA

Simona Halep joaca maine al doilea meci al grupei de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki. Cu 11 victorii in acest an la tenismenele din Top 10 si un start perfect la Singapore, Wozniacki va fi un adversar redutabil.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, start in forta la Singapore! Calcule pentru semifinale si pentru locul unu WTA

Simona Halep joaca maine al doilea meci al grupei de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki. Cu 11 victorii in acest an la tenismenele din Top 10 si un start perfect la Singapore, Wozniacki va fi un adversar redutabil.

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore.

Simona Halep: Am scapat de presiune

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor in Grupa Rosie. Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa victoria obtinuta in fata frantuzoaicei Caroline Garcia.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

Scena lumii prin ochii lui George Banu. Sambata, la Ateneu, o conferinta pe aceasta tema, alaturi de Ion Caramitru VIDEO

Conferinta George Banu in dialog cu Ion Caramitru va fi organizata sambata, 28 octombrie, de ora 18. 00, pe scena Ateneului Roman, in cadrul Conferintelor Ateneului Roman, sub egida Festivalului National de Teatru. La sfarsitul conferintei va fi lansat volumul Scena lumii, semnata de George Banu si publicat de Editura Polirom.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )