Libnet.ro
UNICEF

13:31

Sprijin financiar de peste 10 milioane de euro pentru implementarea Acordului de Asociere

Adevărul Adevărul,
Sprijin financiar de peste 10 milioane de euro pentru implementarea Acordului de Asociere

Guvernul de la Chisinau aprobat marti, 23 iulie, negocierea si semnare Acordului de finantare Suport pentru implementarea Acordului de Asociere RMUE, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Fondul de investitii Morphosis Capital ajunge la un buget de 50 milioane Euro pentru finantarea IMM-urilor romanesti

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I, fondat de 4 antreprenori romani, a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata. Bugetul este destinat IMM-urilor locale ce activeaza in patru sectoare.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Ambulatoriul Spitalului Municipal din Blaj va fi complet transformat, in decurs de doi ani, printr-un nou proiect european. Luni, 22 iulie, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a avut loc semnarea contractului de finantare pentru proiectul Extindere si dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj, in valoare totala de peste 10 milioane lei.

CE pregateste ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda

Comisia Europeana pregateste un pachet de ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda, pe.

Bicarbonatul de sodiu. 10 utilizari practice pentru sanatatea gospodariei

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat cu succes in orice gospodarie, fiind o metoda ieftina, usor de procurat si foarte eficienta pentru a intretine lucrurile pe care noi le folosim zi de zi. Prin folosirea acestui pfaf alb, se evita folosirea substantelor toxice in favoarea substantelor naturale si se reduce considerabil munca depusa la curatenie.

Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic CNAS, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia Casei

Vasile Ciurchea, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in perioadele iunie 2014-martie 2016 si februarie 2007-ianuarie 2009, anchetat de DNA intr-un dosar de coruptie ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, in care prejudiciul se ridica la peste 16 milioane de euro, este propunerea ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a conduce din nou CNAS. Ciurchea ar urma sa ii ia locul lui Razvan Vulcanescu, demis marti de Viorica Dancila, iar propunerea i-ar fi fost trimisa premierului.

Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro celor care vin cu proiecte care contribuie la sprijinirea jurnalismului de investigatie

Comisia Europeana a lansat un apel pentru depunerea proiectelor pentru sustinerea libertatii presei si a jurnalismului de investigatie in Europa, se arataintr-un comunicat de presa, de marti, al.

Siegfried Muresan a solicitat 8,19 milioane de euro din bugetul UE pentru despagubiri in urma inundatiilor din Romania

Deputatul european Siegfried Muresan PPEPNL) a solicitat luni, in prima sedinta ordinara a Comisiei pentru bugete din Parlamentul European, alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul Romaniei in vara anului 2018.

UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Sanctiuni de peste 7 milioane lei, date de politisti in urma controalelor in domeniul constructiilor

Politistii au constatat peste 400 de infractiuni si au dat peste 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 7 milioane de lei, in urma controalelor facute in prima parte a anului in domeniul constructiilor de locuinte. Totodata, pentru recuperarea prejudiciului cauzat in dosarele penale instrumentate, au fost instituite masuri asiguratorii in valoare totala de aproape 35 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )