Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce spune Comisia de la Venetia despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Comisia de la Venetia despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant

Conditia de resedinta poate fi impusa in cazul alegerilor locale, dar perioada nu trebuie sa depaseasca 6 luni 180 de zile) inainte de data votarii la alegerile locale, considera Comisia de la Venetia, potrivit APADOR-CH. Organizatia vorbeste despre aceasta recomandare a Comisiei de la Venetia in contextul controverselor din spatiul public privind interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor, prevedere inclusa in proiectul Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Putem discuta asupra perioadei, sa nu fie de 90 de zile, sa fie de 60 de zile

Ministrul de Interne, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Au devenit o masa de manevra

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca prevederea potrivit careia sa poata vota doar cei care au domiciliul stabil intr-o localitate de cel putin trei luni a fost introdusa deoarece au fost multe cazuri in care flotantii au fost folositi ca masa de manevra, fiind numeroase cereri de schimbare a domiciliului in lunile premergatoare alegerilor locale.

Guvernul nu renunta la restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant. Orban: Au capatat drept de vot oameni care nu au nicio legatura cu localitatea respectiva

Guvernul nu va renunta la prevederea privind interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca a fost o miscare anormala in care au capatat drept de vot in anumite localitati oameni care nu au nicio legatura cu aceasta, ci le-a fost obtinuta viza de flotant numai pentru a-l vota pe primar.

USR-PLUS se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care au viza de flotant

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, dar se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

USR se opune restrictiei dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant mai recenta de 90 de zile

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tur.

Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner. Eu m-as sinucide!

Dana Budeanu i-a luat in colimator si pe Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner in emisiunea sa de pe canalul de YouTube, numita Verdict. Reactia stilistei e de milioane. Iata ce comentarii a facut la adresa celor doi! Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner Dana Budeanu a analizat unul dintre cele mai .

APADOR-CH: Comisia de la Venetia permite restrictionarea votului flotantilor

PNL pare sa aiba castig de cauza in disputa cu PSD, cu privire la modificarea legii electorale. Mai exact,liberalii vor ca cetatenii care si-au stabilit resedinta in circumscriptia electorala cu mai.

VIDEO Handbal feminin: Lotul tricolor, reunit - Ce spune selectionerul Burcea despre Turneul Preolimpic

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a reunit la Bucuresti pentru prima perioada de pregatire sub comanda lui Bogdan Burcea. Noul selectioner a declarat ca timpul este foarte scurt pana la Turneul Preolimpic de calificare la JO de la Tokyo si nu va incerca sa inventeze handbalul. in schimb, el a precizat ca va impune o strategie ofensiva si defensiva pentru acest turneu, pentru cei trei adversari, astfel incat sa ne conduca la victorie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )