Libnet.ro
UNICEF

05:30

USR-PLUS se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care au viza de flotant

Hotnews Hotnews,
 USR-PLUS se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care au viza de flotant

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, dar se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor. continuă pe Hotnews

Guvernul nu renunta la restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant. Orban: Au capatat drept de vot oameni care nu au nicio legatura cu localitatea respectiva

Guvernul nu va renunta la prevederea privind interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca a fost o miscare anormala in care au capatat drept de vot in anumite localitati oameni care nu au nicio legatura cu aceasta, ci le-a fost obtinuta viza de flotant numai pentru a-l vota pe primar.

USR se opune restrictiei dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant mai recenta de 90 de zile

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tur.

in cat timp se prescriu punctele de penalizare pentru soferii care au primit amenda. Ce spune Codul Rutier

Codul Rutier prevede ca soferilor care acumuleaza 15 puncte de penalizare li se suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile. Aceste puncte sunt anulate la implinirea termenului de 6 luni de la data constatarii contraventiei. Cod Rutier. in cat timp se prescriu punctele de penalizare Daca .

Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe drumuri publice. Guvernul Orban a lsant un proiect de OUG in dezbatere publica

Amenzile pentru persoanele care arunca gunoaie pe drumurile publice s-ar putea ridica la 6. 000 de lei, dupa cum arata un proiect de ordonanta de urgenta lansat, recent, in dezbatere publica, de catre Guvernul.

Marcel Vela: Flotantii au devenit o masa de manevra pentru stabilirea unui castigator la alegerile locale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca restrictionarea dreptului de vot pentru cetatenii care obtin viza de flotant cu mai putin de 90.

CNCD a dat amenda de 10.000 de lei pentru primarul care vrea sa decida cine poate face copii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat, miercuri, pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, cu suma de 10. 000 de lei, si a constatat ca afirmatiile lansate de acesta in spatiul public sunt extrem de rasiste.

Bani pentru primariile care vor sa modernizeze sau sa infiinteze sisteme centralizate de incalzire

Unitatile administrativ-teritoriale UAT) pot trimite, pana la 31 martie 2020, la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) solicitari de finantare pentru proiecte de reabilitare, modernizare sau infiintarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica a localitatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )