Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce spune Dragnea despre pensiile speciale ale parlamentarilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Dragnea despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, sustine ca Legea pensiilor speciale pentru alesi nu se sustine in acest moment deoarece nu se respecta anumite prevederi legale si ca atare legea se va intoarce la Comisii. continuă pe România Liberă

Ce se intampla cu pensiile speciale ale parlamentarilor

Comisia pentru statut a modificat doar unele prevederi din legea pensiilor speciale pentru parlamentari, ca urmare a cererii de reexaminare a presedintelui, stabilind ca acestia vor incasa pensiile din momentul in.

Liviu Dragnea: Legea pensiilor speciale pentru parlamentari va fi retrimisa inapoi la comisie. Vrem sa ajunga intr-o forma care sa fie agreata politic / Duvaz anunta insa ca in comisie s-au terminat dezbaterile si au fost facute doar unele modificari

Legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi trimisa inapoi la comisia pentru statut,a declarat marti presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei de guvernare.

Proiectul de lege ce vizeaza pensiile speciale, discutat in Parlament

Proiectul de lege ce vizeaza pensiile speciale ajunge din nou in atentia alesilor, fiind discutat marti in Parlament, informeaza B1 TV. Documentul, care a fost retrimis Legislativului de presedintele Klaus.

Noi amanunte despre afacerile imobiliare ale lui Klaus Iohannis: Membrii familiei Bastea, partenerii de afaceri ai presedintelui

Noi detalii despre afacerile imobiliare ale presedintelui Klaus Iohannis, ies la iveala in urma unei investigatii a jurnalistilor de la RISE Project. Acestia au incercat sa obtina mai mute informatii despre.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

Dragnea, despre cota de refugiati: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Romania trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie si ca Romania trebuie sa stie cu exactitate cate persoane pot ajunge in Romania si daca exista capacitatile necesare pentru asigura cazarea si hrana necesara.

Ce spune Ponta despre arestarea lui Sorin Oprescu

Victor Ponta, premierul Romaniei, s-a declarat uluit de retinerea si arestarea primarului Capitalei, adaugand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )