Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Pozitia M10 privind criza refugiatilor: Este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii limita, fara a pune intrebari privind etnia sau religia lor. Azilul, o solutie temporara

Criza refugiatilor este o drama umanitara, care nu poate sa ne lase indiferenti, considera Monica Macovei. Conform liderului M10, este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii.

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

Ce m-au invatat ultimele 12 inundatii prin care am trecut despre criza refugiatilor

Cand ti se sparge conducta de apa calda de sub chiuveta de la baie, cum procedezi? Ca unul care a trecut prin vreo 12 inundatii in ultimii 10 ani, pot spune ca pasii sunt:.

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat.

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana va oferi Ungariei un ajutor rapid in valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiatilor, anunta agentia de presa ungara MTI, citata de Mediafax. Fondurile trebuie folosite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )