Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

România Liberă România Liberă,
Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic. continuă pe România Liberă

Basescu, un nou ATAC la Ponta. Ce spune fostul presedinte despre relaxarea fiscala din Romania

Situatia financiara a Romaniei nu poate sustine politica de relaxare fiscala promovata de guvernul condus de Victor Ponta, prin masuri precum reducerea TVA, a subliniat duminica fostul presedinte Traian Basescu, .

Ce spune presedintele Iohannis despre cresterea salariilor ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca intentia Executivului de a creste salariile ministrilor este inteleapta si cu bataie lunga si ea se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

Victor Negrescu critica lipsa de reactie a lui Klaus Iohannis in contextul referendumului din Grecia

Grecia a spus NU dominatiei birocratiei asupra democratiei prin votul dat, a explicat duminica, intr-un comunicat remis Agerpres, rezultatul referendumului, europarlamentarul Victor Negrescu PSD). Totodata, acesta a criticat lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis fata de aceasta noua criza la nivel european.

Klaus Iohannis, catre membrii CSM: Romania traverseaza, acum, o etapa extrem de intensa, dar necesara pentru viitorul tarii. Lupta anticoruptie trebuie sa continue

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj membrilor Consiliului superior al Magistraturii cu ocazia Zilei Justitiei in care arata ca, in ultima perioada, in spatiul public discutiile despre justitie sunt legate cu precadere de lupta anticoruptie si ca Romania traverseaza o etapa extrem de intensa, dar necesara pentru viitorul tarii. Seful statului le-a spus magistratilor ca lupta anticoruptie trebuie sa continue si ca avem cu totii responsabilitatea sa o sustinem.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Klaus Iohannis, catre Nicolae Timofti, la Suceava: Va multumesc pentru dedicatia in sustinerea parcursului european al Republici Moldova. Romania va fi mereu de partea dumneavoastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti se intalnesc marti la Suceava. Vor discuta probleme de securitate

Presedintele Nicolae Timofti se va intalni, marti, la Suceava, cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, cei doi oficiali urmand sa sustina o declaratie de presa comuna la Universitatea Stefan cel Mare, informeaza. Cei doi sefi de stat vor discuta despre securitatea Republicii Moldova in contextul situatiei din regiune.

Klaus Iohannis, de Ziua Justitiei: Romania traverseaza o etapa extrem de intensa, dar necesara pentru viitorul tarii. Lupta anticoruptie trebuie sa continue

Presedintele Klaus Iohannis a transmis felicitari tuturor romanilor implicati in combaterea coruptiei, o lupta estentiala pentru viitorul tarii, care trebuie sa continue. Mesajul a fost postat pe Facebook,.

Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat la Festivalul de la Salzburg, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august, relateaza publicatia austriaca Die Krone, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare, pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei in Romania, informeaza Mediafax. Ambasadorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )