Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce spune Liviu Dragnea privind o eventuala candidatura la Presedintie

Antena3 Antena3,
Ce spune Liviu Dragnea privind o eventuala candidatura la Presedintie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Craiova, referitor la o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ca, daca o sa aiba posibilitatea fizic, se va mai gandi. Daca o sa. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala, asteptata sa ia astazi o decizie privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala ar putea pronunta joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

UPDATE O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala a amanat din nou joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Ce se va intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea, cu termen final inaintea pronuntarii deciziei CCR. Avocat: Luam in calcul sa cerem instantei amanarea pronuntarii sentintei pana la decizia CCR

Avocatii in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare iau in calcul sa ceara inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din 15 aprilie - care ar trebui sa fie ultimul - amanarea pronuntarii sentintei pana la o decizie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori de la instanta suprema, a declarat pentru HotNews. ro Adrian Toni Neacsu, avocat in acest dosar. Joi, CCR a amanat pentru 15 aprilie pronuntarea unei hotarari. O decizie favorabila a Curtii l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare.

Condamnarea lui Liviu Dragnea, la mana CCR: Ce decizie va lua Curtea?

Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarea lui Florin Iordache privind completurile de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), o speta care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea in prima instanta la.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cui le-a cerut sa-i fie nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cine le vor fi nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Liviu Dragnea, baie de multime la mitingul PSD. Este insotit si de Irina Tanase, partenera sa de viata

Mitingul PSD de la Craiova a inceput. Sunt prezenti cateva zeci de mii de militanti ai partidului. Participa la miting presedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu, Rova.

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )