Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose in PSD

Antena3 Antena3,
Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Mihai Tudose nu si-a manifestat pana acum intentia de a reveni in PSD, mentionand ca daca el va dori acest lucru, va fi luata o decizie du. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

Marcel Ciolacu spune ca nu mai vrea excluderi din PSD: E posibila o etapa a includerilor Despre motiunea de cenzura: Discutam dupa sarbatori

Noul sef al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu mai doreste excluderi din partid si a anuntat o posibila etapa a includerilor.

ORBAN DUPA CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCERE Stiti vorba aia: incurca-i drace

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. Stiti vorba aia: &171;incurca-i drace &187;, a afirmat liderul liberal.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

Ciolacu, despre diferenta intre el si Dragnea: in primul rand, pe mine ma cheama Marcel Ciolacu

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marti seara, intrebat care este diferenta intre el si Liviu Dragnea, care a preluat conducerea PSD printr-un gest de forta, ca numele lor difera, scrie Mediafax. Liderul interimar al PSD a precizat ca nu poate fi vorba de o preluare prin forta a sefiei partidului.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Marcel Ciolacu: Rezultatul nu ne multumeste pe niciunul dintre noi, dar nu inseamna ca nu exista solutii

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, s-a declarat nemultumit de rezultatul obtinut de Viorica Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, dar spune ca se.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reactia lui Eugen Teodorovici dupa ce acesta a ramas fara functie la conducerea PSD. Fiecare dintre noi, cand iesim.

LUCIAN ROMASCANU: Sunt convins ca Marcel Ciolacu este cea mai buna decizie pentru PSD

Senatorul PSD Lucian Romascanu il felicita pe presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu pentru preluarea conducerii interimare a partidului si afirma despre Viorica Dancila ca merita apreciata pentru asumarea rezultatelor alegerilor, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )