Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reactia lui Eugen Teodorovici dupa ce acesta a ramas fara functie la conducerea PSD. Fiecare dintre noi, cand iesim. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Vioricai Dancila dupa infrangerea la prezidentiale: E un rezultat dezastruos care vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare. PSD are nevoie de un nou inceput

Incepe asaltul in PSD impotriva Vioricai Dancila, dupa scorul mic obtinut de liderul socia-democrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si.

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi.

Marcel Ciolacu, dupa ce Eugen Teodorovici a anuntat ca da PSD in judecata: Avem felul nostru de a iesi dintr-o infrangere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai putin penibil (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat, dupa ce Eugen Teodorovici, a carui functie de presedinte executiv a fost dizolvata dupa demisiile colegilor sai din CExN, a afirmat ca da in.

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD: Am fost si eu la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD, asa cum s-ar fi cerut luni seara in sedinta CEx-ului paralel al social-democratilor, convocata de marcel Ciolacu i.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Surse: Eugen Teodorovici contesta deciziile luate in CEx

Viorica Dancila a anuntat, marti noapte, in sedinta Comitetului Executiv, ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD. Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al PSD. in plus, Paul.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor, dupa sedinta CEx de marti seara. Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. Unde e sobolanul ala?, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )