Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al. continuă pe B1

Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Mihai Tudose nu si-a manifestat pana acum intentia de a reveni in PSD, mentionand ca daca el va dori acest lucru, va fi luata o decizie du.

Marcel Ciolacu, dupa ce Eugen Teodorovici a anuntat ca da PSD in judecata: Avem felul nostru de a iesi dintr-o infrangere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai putin penibil (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat, dupa ce Eugen Teodorovici, a carui functie de presedinte executiv a fost dizolvata dupa demisiile colegilor sai din CExN, a afirmat ca da in.

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reactia lui Eugen Teodorovici dupa ce acesta a ramas fara functie la conducerea PSD. Fiecare dintre noi, cand iesim.

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi.

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD: Am fost si eu la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD, asa cum s-ar fi cerut luni seara in sedinta CEx-ului paralel al social-democratilor, convocata de marcel Ciolacu i.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Surse: Eugen Teodorovici contesta deciziile luate in CEx

Viorica Dancila a anuntat, marti noapte, in sedinta Comitetului Executiv, ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD. Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al PSD. in plus, Paul.

MARCEL CIOLACU: Demisia este un act unilateral

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca demisia este un act unilateral, dupa ce luni s-a vehiculat ca ar fi convins-o pe Viorica Dancila sa demisioneze.

Marcel Ciolacu, vizita acasa la Viorica Dancila inaintea intalnirii cu tabara nemultumitilor din PSD: Seful Camerei Deputatilor incearca sa o convinga sa demisioneze de la conducerea partidului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, poarta, luni seara, discutii cu Viorica Dancila, in conditiile in care social-democratii incearca sa se regrupeze dupa esecul de proportii inregistrat.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )