Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune ministrul Agriculturii despre o criza alimentara in Romania

Adevărul Adevărul,
Ce spune ministrul Agriculturii despre o criza alimentara in Romania

Romania si Europa nu se afla in situatia de a se bloca sau de a intra in criza alimentara, iar coridoarele verzi de transport al alimentelor si inputurilor functioneaza, a declarat, joi, la Digi 24, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros. continuă pe Adevărul

Ce spune ministrul Finantelor despre un acord cu FMI: Trebuie sa finantam deficitul

Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca Guvernul trebuie sa finanteze deficitul bugetar, insa in acest moment nu este nevoie de un acord cu Fondul Monetar International FMI).

Ministrul Agriculturii, despre stocurile de cereale in plina criza de coronavirus

Adrian Oros, ministul Agriculturii, a explicat in cadrul emisiunii Agricool de la Antena 3 cum sta Romania cu stocurile de cereale in aceasta criza cauzata de pandemia de coronavirus.

Ministrul Agriculturii: Romania si Europa nu se afla in situatia de a intra in criza alimentara. Speram sa nu ajungem acolo

Romania si Europa nu se afla in situatia de a se bloca sau de a intra in criza alimentara, iar coridoarele verzi de transport al alimentelor si inputurilor functioneaza, a declarat, joi, la Digi 24, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, citata de Agerpres.

Ministrul Agriculturii anunta ca Romania si Europa nu se afla in situatia de a intra in criza alimentara

Romania si Europa nu se afla in situatia de a se bloca sau de a intra in criza alimentara, iar coridoarele verzi de transport al alimentelor si inputurilor functioneaza, a declarat, joi, la Digi 24, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii spune ca sunt probleme cu aprovizionarea si cu preturile la alimentele din import

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat luni modificariloe de preturi din supermarketuri, in plina pandemie de coronavirus. Oros a declarat la RFI ca oscilatiile de pret au fost in primul rand efectul.

Ministrul Agriculturii spune ca sunt probleme cu aprovizionarea si cu preturile la alimentele din import

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat luni modificariloe de preturi din supermarketuri, in plina pandemie de coronavirus. Oros a declarat la RFI ca oscilatiile de pret au fost in primul rand efectul.

Ministrul Agriculturii invita fermierii la incheierea contractelor si solicitarea apei pentru irigatii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, indeamna fermierii sa incheie contracte pentru irigarea culturilor in contextul lipsei precipitatiilor in multe regiuni ale tarii, anuntand ca prin infrastructura de imbunatatiri funciare se poate asigura apa gratuita pana la punctele de livrare.

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )