Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde sapte romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde sapte romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Un accident extrem de grav a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut. continuă pe Antena3

Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde noua romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Un accident extrem de grav a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Mesaje cutremuratoare dupa accidentul cumplit din Arad, in urma caruia doua tinere si-au pierdut viata

Doua tinere de 24, respectiv 26 de ani, si-au pierdut viata in urma unui accident cumplit care s-a petrecut in judetul Arad. Masina in care se aflau cele doua fete, plus inca doi baieti, a derapat si a.

Cine este fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divortat

Meghan Markle a mai fost casatorita, cu producatorul american Trevor Engelson. Trevoreste fostul sot al actritei cu care, dupa o relatie de sapte ani s-a casatori in 2011. Nunta a avut loc in.

Reactia MAE, dupa carnagiul din Ungaria unde sapte romani si-au pierdut viata. Autoritatile romane au activat celula de criza

Un microbuz inmatriculat in Romania a fost implicat marti, langa Budapesta, intr-un accident rutier in urma caruia sapte persoane au murit, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Reactia MAE, dupa carnagiul din Ungaria unde noua romani si-au pierdut viata. Autoritatile romane au activat celula de criza

Un microbuz inmatriculat in Romania a fost implicat marti, langa Budapesta, intr-un accident rutier in urma caruia noua persoane au murit, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

VIDEO CUTREMURATOR in cazul tragediei din Ungaria. Soferul microbuzului facea Live pe Facebook in momentul accidentului

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria. Acestia se aflau intr-un microbuz al carui sofer a trecut pe contrasens si a intrat din plin intr-un TIR. Un cunoscut al.

Accident cumplit cu un microbuz romanesc pe o sosea din Ungaria: sapte persoane au murit - VIDEO socant

Un accident extrem de grav a avut loc pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz romanesc cu mai multi pasageri si un camion s-au lovit frontal, iar din primele informatii sapte persoane ar fi murit in urma.

Marturia cutremuratoare a soferului care a filmat accidentul din Ungaria. Vai de mine, asta-i de la noi!

Accidentul din Ungaria, in care au murit noua romani, a fost filmat imediat dupa ce a avut loc de un sofer roman. Catalin Adrian Neagu a trecut cu masina prin locul producerii accidentului la cateva clipe.

Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu un urs. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )