Libnet.ro
UNICEF

23:31

Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care tenismena o are cu Toni Iuruc

B1 B1,
Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care tenismena o are cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie oficiala. Se cunoaste faptul ca machedonii sunt stricti cand vine vorba despre casatorie, iar Iuruc a avut doua relatii oficiale pana acum. Tatal Simonei Halep. continuă pe B1

Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care tenismena o are cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie oficiala. Se cunoaste faptul ca machedonii sunt stricti cand vine vorba despre casatorie, iar Iuruc a avut doua relatii oficiale pana acum. Tatal Simonei Halep.

CTP, atac dur la adresa PR-ului Simonei Halep dupa mesajul pe care acesta l-a postat despre Bianca Andreescu: Ce spune domnul Hodor e o aberatie

PR-ul Simonei Halep a atacat-o pe Bianca Andreescu intr-un mesaj din mediul online. Ramasa fara aparare, Cristian Tudor Popescu a venit din urma sa-i apere spatele tinerei sportive si sa faca dreptate. CTP il ataca pe PR-ul Simonei Halep Bianca Andreescu a fost atacata intr-un mesaj din mediul online postat de PR-ul Simonei Halep. Odata .

Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei. Cum explica momentele penibile dintre ei

Relatia dintre Horia Brenciu si Tudor Chirila se poate explica simplu, printr-o lupta continua, cel putin din ceea ce apare pe sticla, la Vocea Romaniei. Ce spune, insa, Brenciu despre Chirila? Cum explica momentele penibile dintre ei? Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei? Episodul de .

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, fan infocat al Simonei Halep, a comentat, vineri seara, eliminarea de la Turneul Campioanelor a celei mai importante tenismene din istoria Romaniei. Simona a fost invinsa de catre.

Detalii incredibile despre macaraua care s-a prabusit peste o masina, in Capitala. Cum a fost scos soferul

O macara de mare tonaj s-a prabusit peste o masina aflata in mers, in Capitala. Autotursimul a fost grav avariat si patru persoane au fost ranite. Una dintre ele a fost in stare grava, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a fost nevoit sa taie plafonul masinii pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate.

Gheorghe Hagi, despre sansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede ca sunt avantajele romancei

Dupa o victorie si o infrangere la Turneul Campioanelor Simona Halepparticipa laTurneul Campioanelor, acolo unde urmeaza sa dispute partida din sferturile de finala.

Cristian Ghinea, despre relatia Renew cu Macron, despre bosumflarile PPE si un pic despre Dan Barna. Interviu, partea a doua

Renew are 108 europarlamentari, doar 21 sunt de la En Marche. Nu e ca si cum da Macron telefon si noi votam. Sunt chestiuni unde nu suntem de acord. De pilda, nu sunt de acord, va spun foarte clar, cu blocarea deschiderii negocierilor cu Albania si Macedonia de Nord. Mi se pare o greseala istorica pe care Emmanuel Macron a facut-o, spune Cristian Ghinea intr-un interviu pe Contributors. ro.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost certata de Cahill

Simona Halep a declarat ca a meritat sa fie certata de antrenorul ei, Darren Cahill, care i-a spus ca a fost o rusine pe teren, in timpul meciului cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )