Libnet.ro
UNICEF

08:45

Luxoasa vila din care Alex Bodi a fost ridicat de mascati, scoasa la vanzare. Cat valoareaza si de ce vrea milionarul sa scape de ea

B1 B1,
Luxoasa vila din care Alex Bodi a fost ridicat de mascati, scoasa la vanzare. Cat valoareaza si de ce vrea milionarul sa scape de ea

Somptuoasa vila din Pipera detinuta de Alex Bodi a fost scoasa la vanzare. Se pare ca omul de afaceri incearca sa scape de proprietatile pe care le detine, inainte de a fi puse sub sechestru de catre. continuă pe B1

Cum arata vila de lux a lui Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane si proxenetism

Vila lui Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane, proxenetism si santaj, este scoasa la vanzare. Palatul din care a fost saltat fostul sot al Biancai Dragusanu pe 11 noiembrie ar valora aproape 1 milion de euro.

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune .

Reactia Biancai Dragusanu cand Alex Bodi a fost arestat. Blonda i-a dat fatala, pe fata

Dupa ce Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat, vedeta a iesit la rampa cu niste declaratii. Spune ca nu a stiut nimic de acuzatiile care i s-au adus, ca tot ceea ce stie a aflat din presa, dar si ca nu se va mai impaca cu el. Reactia Biancai Dragusanu cand .

Averea uriasa pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care multi romani nici nu indraznesc sa viseze

Alex Bodi isi construise o imagine de afacerist plin de succes si de bani, cu bolizi scumpi si vile impunatoare. Iar relatia cu Bianca Dragusanu a atras si mai mult atentia asupra sa si a potentei sale financiare. Doar ca totul s-a naruit subit zilele trecute dupa vizita DIICOT-ului.

Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician roman

Saptamana trecuta, Alex Bodi tinea prima pagina a ziarelor din tara noastra, dupa ce a fost saltat de politie. Iata ce se va intampla cu masinile lui Ale Bodi, care avea, printre altele, si un Lamborghini in valoare de 500. 000 de euro. Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi Politia a efectuat o .

Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat. Ce facea Alex Bodi cu ambele, de fapt

Ies la iveala detalii nebanuite dupa arestarea fostului sot al Biancai Dragusanu, intr-un dosar stufos de proxenetism, santaj si trafic de persoane. Legatura secreta dintre Silvia Salagean si Bianca Dragusanu s-a aflat Astfel, cea care l-ar fi denuntat pe acesta ar fi fost chiar Silvia Iulia Salagean, femeia de care acesta s-a despartit pentru a .

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. Ce rol avea fostul sot al Biancai Dragusanu in reteaua de proxeneti a nasului Adrian Tamplaru - REFERAT

Alex Bodi cunoscut in presa mondena ca fostul sot al Biancai Dragusanu primea constant sume de bani in cont de la fetele care erau obligate sa se prostitueze in Germania de nasul acestuia, Adrian Constantin Tamplaru, fost locotenent al lui Adrian Clamparu, zis Cap de porc.

Detalii infioratoare! Fetele traficate de Alex Bodi erau batute pana la lesin si bagate cu capul in toaleta

Noi detalii infioratoare in cazul retinerii lui Alex Bodi. Fetele care ajungeam pe mana retelei din care face parte fostul sot al Biancai Dragusanu erau supuse unor chinuri groaznice. Amenintari, batai si droguri. Fetele traficate de reteaua din care face parte Alex Bodi, supuse la chinuri groaznice Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate .

Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, inainte sa fie arestat. Bianca Dragusanu se va bucura

Inainte de a fi arestat preventiv de politistii romani, Alex Bodi a umilit-o in ultimul hal pe Daria Radionova, actuala iubita. Iata ce s-a intamplat intre afaceristul din Medias si moldoveanca! Cum a cerut-o Alex Bodi de sotie pe Daria Radionova Cu doar cateva zile inainte sa fie arestat, Alex Bodi ar fi cerut-o de .

Detalii macabre din dosarul lui Alex Bodi: A taiat-o in bucati si a pus-o in saci diferiti

Saptamana trecuta, intr-un moment demn de filmele americane, aflam ca Alex Bodi este retinut pentru 24 de ore. Conform datelor, fostul sot al Bancai Dragusanu, ar fi implicat intr-un dosar greu de proxenetism si trafic de persoane. Alex Bodi impicat in trafic de persoane Pe 11 noiembrie, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi era .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2662 seconds )