Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Playtech Playtech,
Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune . continuă pe Playtech

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Viata lui Alex Bodi s-a schimbat enorm de mult in ultimele doua zile. Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a auzit vestea ca fostul sot a ajuns in spatele gratiilor? Aceasta sigur se astepta ca tot cosmarul afaceristului sa se incheie. Reactiei Biancai Dragusanu la auzul vestii ca Bodi ramane dupa gratii pentru 24 .

Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut. Eu am si dovezi

Dupa ce fostul ei sot a fost retinut joi seara pentru 29 de zile, Bianca Dragusanu a rabufnit. Aceasta a facut dezvaluiri uimitoare pe pagina sa personala de Instagram. Bianca Dragusanu, amenintari publice, dupa ce Alex Bodi a fost retinut Bianca Dragusanu este implicata din nou intr-un scandal. Blondina a spus pe pagina personala de .

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile in dosarul de trafic de persoane si proxenetism

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv, joi seara, in dosarul deschis pentru trafic de persoane si proxenetism. Tribunalul Craiova a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a opt persoane retinute inca de miercuri, dupa perchezitii facute in mai multe judete din tara.

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. Ce rol avea fostul sot al Biancai Dragusanu in reteaua de proxeneti a nasului Adrian Tamplaru - REFERAT

Alex Bodi cunoscut in presa mondena ca fostul sot al Biancai Dragusanu primea constant sume de bani in cont de la fetele care erau obligate sa se prostitueze in Germania de nasul acestuia, Adrian Constantin Tamplaru, fost locotenent al lui Adrian Clamparu, zis Cap de porc.

Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor. Ce scrie, de fapt, in dosar

Dupa mai bine de doua ore de audieri, magistratii au decis ieri ca Alex Bodi sa ramana dupa gratii pentru 29 de zile. Cum a ajuns afaceristul in spatele gratiilor. Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor Alex Bodi a fost saltat miercuri de catre mascati dupa mai multe perchezitii. Cunoscut prin .

Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician roman

Saptamana trecuta, Alex Bodi tinea prima pagina a ziarelor din tara noastra, dupa ce a fost saltat de politie. Iata ce se va intampla cu masinile lui Ale Bodi, care avea, printre altele, si un Lamborghini in valoare de 500. 000 de euro. Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi Politia a efectuat o .

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse .

Alex Bodi, implicat in cazul Caracal? Dezvalurile bomba despre scandalul momentului in showbiz

Alex Bodi a fost ridicat de mascati in dimineata zilei de miercuri, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Afaceristul a fost eliberat si este supravegheat sa nu paraseasca tara. Situatia sa a fost comentata si de Adriana Bahmuteanu, la Showbiz Report, care a sustinut ca se leaga lucruri, facand referire la Bodi si cazul Caracal.

Detalii macabre din dosarul lui Alex Bodi: A taiat-o in bucati si a pus-o in saci diferiti

Saptamana trecuta, intr-un moment demn de filmele americane, aflam ca Alex Bodi este retinut pentru 24 de ore. Conform datelor, fostul sot al Bancai Dragusanu, ar fi implicat intr-un dosar greu de proxenetism si trafic de persoane. Alex Bodi impicat in trafic de persoane Pe 11 noiembrie, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi era .

Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa arestul lui Alex Bodi. Ce a spus despre fostul sot

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Draguasanu, a fost retinut pentru 30 zile, dupa cemiercuri dimineata a fost condus la audieri, fiind implicat intr-undosar de trafic de persoane si santaj din care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )