Libnet.ro
UNICEF

10:15

SRI i-a raspuns Gabrielei Firea n scandalul apei potabile: Nu a fost bioterorism

Hotnews Hotnews,
 SRI i-a raspuns Gabrielei Firea n scandalul apei potabile: Nu a fost bioterorism

Reprezentantii SRI i-au transmis primarului Gabrielei Firea o informare privind problema apei potabile din Capitala, precizand ca situatia nu a reprezentat un caz de bioterorism, potrivit unor oficiali ai Serviciului, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre scandalul apei potabile din Capitala: Nu e o problema politica

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca scandalul apei potabile din Capitala a ajuns prea departe si nu este o chestiune politica. Daca buletinul de analize care scoate in evidenta faptul ca.

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Administratia Nationala Apele Romane sustine o conferinta de presa. Si ministrul Pintea va face declaratii

Administratia Nationala ,,Apele Romane sustine luni incepand cu ora 15. 00 o conferinta de presa in scandalul apei potabile din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

SRI ii raspunde Gabrielei Firea in legatura cu scandalul calitatii apei din Bucuresti: Nu a fost bioterorism

Serviciul Roman de Informatii i-a raspuns Gabrielei Firea la solicitarea inaintata de edil privind situatia calitatii apei din anumite zone ale Capitalei.

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor: Apa bruta furnizata catre Apa Nova se incadra in limitele normale

Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor, a declarat luni ca apa bruta furnizata catre Apa Nova Bucuresti se incadra in limitele normale de amoniu si nu necesita tratarea in exces cu clor. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE. Viceprimarul Capitalei a facut anuntul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, luni, dupa 3 ore de audieri la Parchetul Militar, ca a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Plangerea lui Badulescu.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,17 mg/l; pH 7,54; TURBIDITATE: 0,97. S2 - CLOR LIBER 0,18 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,15 mg/l; pH 7,49; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER 0,18 mg/l; pH 7,.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 5 februarie 2019

33 mg/l; pH.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu anunta ca depune plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu - plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )