Libnet.ro
UNICEF

23:00

Monica Anisie, anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. E legat de examenele nationale

Playtech Playtech,
Monica Anisie, anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. E legat de examenele nationale

Criza epidemiologica a dat peste cap tot sistemul educational romanesc. inca din vara elevii din preuniversitar au fost obligati sa treaca in sistemul de predare online. Majoritatea orelor de pregatire pentru examenele nationale s-au tinut in sistem hibrid. O parte in online, o parte la clasa. Monica Anisie a anuntat recent cum se vor desfasura . continuă pe Playtech

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Anunt de ultima ora de la OMS: Vaccinurile nu inseamna zero Covid-19

Pandemia de coronavirus a ucis deja peste 1,5 milioane de oameni din intreaga lume, iar toate sperantele se pun in vaccinurile care apar pe piata. 2021 se anunta un an al vaccinarilor in masa in tentativa de a invinge cat mai repede temutul virus. Doar ca lupta este departe de a fi incheiata, ii ameninta .

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Descoperire de ultima ora: ce fructe si legume lupta impotriva covid. Toti le avem la indemana

In aprilie, in plina pandemie, cercetatorii britanici lansau un proiect intitulat Corona-AI. Proiectul isi propunea sa identifice combinatiile de medicamente existente si molecule pe baza de alimente pentru pacientii cu COVID-19. Fructe si legume pentru mentinerea coronavirusului la distanta Proiectul Corona-AI, initiat de Imperial College din Londra, se bazeaza pe cercetarea aprofundata a fructelor si .

Jador s-a operat in secret. Informatii de ultima ora, nimeni n-a stiut pana acum

Jador s-a operat si a preferat sa fie mai discret decat a fost vreodata. Desi e unul din cele mai expuse personaje de la noi, mai cu seama de cand are propriul reality show, a dorit sa tina interventia pentru el si cei apropiati. Jador s-a operat si a preferat sa fie foarte discret Jador .

Schimbari de ultima ora. Negocieri pentru o alianta total neasteptata

Strategii si negocieri de ultima ora in urma celor mai noi cifre privind modul in care au votat romanii. Mihai Gadea a analizat alaturi de invitatii sai unul dintre cele mai plauzibile scenarii in cazul aliantelor care s-ar face in aceste momente.

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Intr-un oras ca Bucurestiul cu aproape 2 milioane de locuitori, locurile de parcare sunt clar o problema. Lipsa parcarilor, sau a locurilor de parcare a generat, nu de putine ori, adevarate polemici, fie politice fie sociale. O echipa de dezvoltatori au venit in intampinarea romanilor, si au creat o aplicatie de parking-sharing, denumita yeParking. Locurile .

Legea PSD privind acordarea unui stimulent de risc pentru angajatii din invatamant, in pandemie, pe agenda Curtii Constitutionale

Sesizarea Guvernului asupra legii privind acordarea unui stimulent de risc pentru angajatii din invatamant in perioada starii de alerta impusa de pandemia de COVID-19 se afla pe agenda sedintei de miercuri a Curtii Constitutionale. Actul normativ, adoptat de Parlament in octombrie, a fost initiat de PSD si prevede acordarea unui stimulent intre 1. 500 si 2. 000 de lei pe luna angajatilor din invatamant.

Monica Anisie: Am venit dis de dimineata la vot pentru a vota pentru o Romanie moderna si educata

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la vot, duminica, pentru a alege noua componenta a Parlamentului. Cele peste 18. 000 de sectii de votare de pe teritoriul Romaniei sunt deschise intre orele 7. 00 si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )